Inrikesminister Mikael Damberg erkänner sin ängslighet i att rasiststämplas

Under många år har Socialdemokraternas vanligaste debattretorik bestått av brunsmetning och Rasistkortet. Men nu helt plötsligt går Inrikesminister Mikael Damberg ut i Aftonbladet och erkänner att de själva känt en ängslighet i att utsättas för rasiststämpling!

Hyckleri? Ja, absolut. Men jag hävdar att det är värre än så. De har bedrivit en politik som de själva inte trott på. De har vetat om att de utsatt Sverige och medborgarna för en fara– allt för att slippa kallas rasister.

Det finns flera lagar mot sådana beteenden som enligt min åsikt bör kollas upp, för att se om politikerna varit lojala mot Sverige och rikets medborgare och handlat helt för vad de trott varit bäst för just oss

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Inrikesminister Mikael Damberg erkänner sin ängslighet i att rasiststämplas

 1. Mr Snaggle skriver:

  Det är ju bra att han har kommit till insikt i alla fall. Men det är för sent.

  Det går ett program på TV 4 vid 21:00 ikväll – Kalla Fakta: Svenska incels. Själv kommer jag inte se det. Men jag gissar att det skulle gå att göra ett inlägg om för den som gjort det. Kommer troligen vara oerhört vinklat och prat med de mest extrema hatarna, för att påvisa hur farlig denna grupp är och göra kvinnor till offer igen. En bättre programidé vore en dokumentär om kvinnor som valt grovt kriminella och berättar om sin förtjusning för dem.

  • bergersjo skriver:

   Han har knappast kommit till insikt. Han är bara politiker som känner hur vinden blåser. Makten framför allt!

   Incels ja… Det mest nedlåtande och kränkande ordet nu. Värre än vit, medelålders, kränkt, heterosexuell cisman är om man råkar vara en man som VILL ha sex men inte hittar någon att ha det med. Ha-ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s