Sätt STOPP för överbefolkningen!

Överbefolkningen är verkligen det största problemet i världen. Det här är en sak som framförallt alla klimataktivister behöver ta fasta på. Om klimatförändringen beror på människan, beror det i sin tur på att det finns vansinnigt mycket människor, galet många fler än jorden tål.

Vi förstör i rask takt allt naturligt habitat för alla andra varelser, vilket är en stor orsak till utrotandet av framförallt djur under de senaste 100 åren.

Eftersom vi människor inte vill återgå till att leva i den misär vi gjort under större delen av historien (det vill iallafall inte jag, och sannolikt inte heller majoriteten) då de flesta dog redan när de föddes, de flesta vuxna kvinnor då de födde barn och de flesta vuxna män genom våld eller olyckor, så måste vi snabbt komma på något annat för att stoppa överbefolkningen.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till Sätt STOPP för överbefolkningen!

 1. G skriver:

  Finns lyckade och mindre lyckade sätt att ta avstånd från något. Det var det där med sossarnas inpräntade variant med värde kontra det mer korrekta värdighet, som ingen verkar använda…

  ”Rögles spelare markerar mot nazistskandalen

  I en video läser lagkaptenen Mattias Sjögren, med resten av spelartruppen bakom sig, upp ett uttalande där han bland annat säger:

  – I Rögle värnar vi om alla människors lika värde. Delar man inte värderingarna vi står för har man inget i vår klubb eller på läktaren att göra. Hockey är för alla och Rögle är för alla.”
  https://www.expressen.se/kvallsposten/sport/hockey/shl/rogles-spelare-markerar-mot-nazistskandalen/

  Och har man inte godkända värderingar så är man inte välkommen, trots att det i meningen före uttrycks att människor med annan värdegrund är lika mycket värda. Och sedan sägs att klubben är för alla. Men i ”alla” inkluderas ju nazister och polishatare, som man nyss tog avstånd ifrån.

 2. G skriver:

  Ingen missar väl det s.k avslöjandet av Expo om SD-tjänstemannen, som har politisk historia i såväl MP och grön ungdom samt nordiska rådet, som all media skriver om.
  https://bulletin.nu/deltog-i-etnonationalism-sd-tjanstemannen-tidigare-hogt-uppsatt-inom-miljopartiet
  https://www.expressen.se/nyheter/tjansteman-fran-sd-aktiv-i-vit-makt-rorelsen/

  Vad säger herr statsminister om detta…

  ”Stefan Löfven: ”SD är ett rasistiskt parti”

  – Att den här typen av högerextrema personer finns i SD:s värld är ingen överraskning, säger statsminister Stefan Löfven (S).

  Statsminister Stefan Löfven (S) är just nu på Förintelsekonferensen i Malmö. Han är inte överraskad över Expos avslöjande.

  – Vi har hur många exempel som helst på det. Det här är Sverigedemokraterna och det är så här det är, dessvärre, säger han.

  Statsministern fortsätter tala om Sverigedemokraterna och kommer också in på Moderaterna:

  – De (SD, red. anm.) är ett rasistiskt parti och de har stått där hela tiden. Det som är nytt under senare år, det är att vi har ett moderat parti som nu ansluter mer och mer och kommer närmare Sverigedemokraterna. Det är det riktigt tragiska.

  SD-tjänstemannen arbetade tidigare vid Nordiska rådet, vilket Aftonbladet tidigare rapporterat om.

  – Det är illa det, men det som är utmärkande för Sverigedemokraterna är att det inte är ett exempel. Det finns hur många som helst och de säger hela tiden: Vi ska rensa ut, vi ska rensa ut, vi ska rensa ut.

  Problem med antisemitism har även funnits inom Löfvens egna ungdomsförbund SSU i södra Sverige.

  – Det är en helt annan sak, säger statsministern.

  – Det hör inte hemma i arbetarrörelsen och det har vi sagt sedan dag ett. Sverigedemokraterna har en historik sedan slutet av 80-talet till nu där det finns hur många exempel som helst. Dit dras de högerextrema. De har sagt att de vill göra upp med sin historik, men de har ännu inte gjort det.”
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/EazxWP/stefan-lofven-sd-ar-ett-rasistiskt-parti

  https://web.archive.org/web/20211012171024/https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/EazxWP/stefan-lofven-sd-ar-ett-rasistiskt-parti

  • bergersjo skriver:

   Hahaha oups.
   Ja det är svårt att lära sig av historien. Att sossarna ska ha sagt sedan dag 1 att antisemitism inte hör hemma i arbetarrörelsen är ju kvalificerat skitsnack. Sossarna samarbetade ju gott med Nazityskland och lyssnar man på Aron Flams pod lär man sig att det är sossarna som ligger bakom att Svenska Kyrkan idag är Israelfientlig. Inte för att jag själv gillar Israel men det är en annan sak.

 3. G skriver:

  ”Lego slutar dela upp leksaker för flickor och pojkar”
  https://omni.se/lego-slutar-dela-upp-leksaker-for-flickor-och-pojkar/a/66l3V8

  ”En undersøgelse viser, at kønsnormer stadig hersker i børns opdragelse. Derfor vil Lego ikke markedsføre dets produkter mod specifikke køn.”
  https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-10-12-lego-vil-ikke-laengere-rette-produkter-mod-enkelte-koen

  ”Lego Pledges To Remove Gender Bias And Harmful Stereotypes From Its Toys”
  https://www.forbes.com/sites/tommybeer/2021/10/11/lego-pledges-to-remove-gender-bias-and-harmful-stereotypes-from-its-toys/?sh=5c99cfc9362e

  • G skriver:

   ”Kalifornien tvingar varuhus att ha könsneutrala leksaker

   Kaliforniens demokratiska guvernör Gavin Newsom har skrivit under en ny lag som tvingar större varuhus att ha könsneutrala avdelningar för barnprodukter och leksaker, rapporterar Los Angeles Times.

   Delstatens konsumentorganisation stöttar den nya lagen och skriver i ett uttalande: ”Att ha liknande varor som traditionellt marknadsförs till antingen flickor eller pojkar på separata avdelningar gör det svårare för kunder att jämföra produkterna och antyder på ett icke korrekt sätt att bara barn av ett kön kan använda dem”.”
   https://omni.se/kalifornien-tvingar-varuhus-att-ha-konsneutrala-leksaker/a/g6pax0

   • bergersjo skriver:

    Det tragikomiska är att väldigt många svenskar tror att ”Demokraterna” är lika ”höger” som 90-talets moderater. De fattar inte att genus och övrig wokegalenskap kommit hit FRÅN AMERIKA!

   • G skriver:

    Exakt. Det är tyvärr så det är. Tragiskt att USA blivit vad det blivit i det avseendet. Vänsterhjärnor hatar gärna på USA.s kapitalism men importerar och tar gärna efter det ena sjukare än det andra som har ursprungsmärkning USA och säger att detta är toppen!

  • bergersjo skriver:

   Ja det är hemska saker det där med biologi. Men en grej som är positiv det är ju att självaste Cissi Wallin av alla manshatande tokfeminister inser att det finns TVÅ kön och att man FÖDS som pojkar eller flickor. Den saken är det många som blir arga på henne för.

 4. G skriver:

  Och det är jag som skall kallas konservativ och inte progressive. Herre jösses!

  ”Ursprungskulturer tar stryk när himlen kolonialiseras

  I alla tider har stjärnhimlen spelat en viktig roll för mänskliga kulturer. Men på senare tid har allt fler ”konstgjorda stjärnor” i form av stora nätverk av satelliter stört den ursprungliga ordningen på natthimlen och lyst upp himlen så att de verkliga stjärnorna inte längre syns.

  Detta är ett stort bekymmer för ursprungsfolk som fortfarande håller sina uråldriga traditioner vid liv, skriver Vice som skildrar problemet i ett långt reportage. En del experter menar att det handlar om en ny form av kolonialism – astrokolonialism.

  Karlie Alinta Noon, som tillhör det australiska Gomeroi-folket och även är doktorand i astronomi, jämför föroreningen av natthimlen med miljöförstöring och klimatförändringar.

  – Att vi skjuter upp tusentals metalliska, starkt reflekterande föremål i atmosfären kan liknas vid miljöförstöring för det förändrar vår himmel och vi vet inte om vi någonsin kan återställa den, säger hon.”
  https://omni.se/ursprungskulturer-tar-stryk-nar-himlen-kolonialiseras/a/wOKy8n

  På ett sätt förstås vissa av deras poäng, då stjärnor visst kan hjälpa att dirigera vart man ska gå under natten om man är vilse och har kunskapen om hur man ska använda stjärnorna etc. Men om vi ej skjuter upp, framför allt vad gäller kommunikation och alla andra ting som aktivt letar efter ett nytt hem åt mänskligheten så lär människan dö på planet jorden. Klimataktivisterna säger att vi måste ”rädda vår planet för människans överlevnad”, på kort sikt så kan det vara så om man håller med klimatrörelsen med vad konsekvenserna av exempelvis höjd temperatur och höjda vattennivåer sägs bli. Men på lång, lång sikt så kommer jorden ätas upp av solen som konstant växer/sväller oavsett om det var människan som började den s.k ”globala uppvärmningen” på jorden eller inte. Så om människan inte lyckas hitta en ny planet (eller om det kanske blir att bo på rymdskepp av något slag), då lär vi dö på denna planet. Något säger mig att om dessa människor haft bredare kunskap om hur universum startade, vad som händer, och vad som kommer hända i framtiden i universum och hur det kommer påverka vår planet jorden och livsförutsättningarna här, då kanske inte deras fokus hade varit att oroa sig för om det går att städa himlen eller inte.

  Man känner sig alltid så liten när man tänker att vår egen galax rusar mot en och samma punk tillsammans med tusentals andra galaxer i extrem hastighet, utan att vi känner det. Eller att vår galax kommer att krocka ihop med Andromedagalaxen och smälta samman, men redan innan dess har solen redan gjort sig tillkänna på allvar för klimataktivisterna och jorden är obeboelig.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Kollisionen_mellan_Andromedagalaxen_och_Vintergatan
  Så förhoppningsvis har fokuset långt innan flyttat från klimataktivism till något för människans överlevnad i universum långt viktigare fråga. Varje gång jag ser program om universum och människans plats och överlevnad så känns ämnet som rejält underbevakad i skolan, det hade varit positivt och kul om många fler kids fick upp intresset för detta i tidig ålder. Jag ser mig inte som en nörd vad gäller ämnet universium, men det är riktigt intressant och hur brett och djupt ämne som helst.

  • bergersjo skriver:

   Nä, det där med att leta efter andra platser att bo på än jorden för mänskligheten det betraktar jag som ren galenskap. Mänskligheten är utdöd LÅNGT innan jorden blivit obeboelig. Jag tror inte det behöver ta väldigt lång tid egentligen. Och det betraktar jag som POSITIVT!
   Människorna är ganska vidriga varelser. Vad skulle någon vinna på att ”bevara mänsklighetens överlevnad till varje pris”? Om vi skulle LÅTSAS att det faktiskt skulle fungera att bevara några tusen människor i rymdskepp och skicka ut dessa i rymden om några tusen år, vad skulle EN ENDA MÄNNISKA idag vinna på det, vi kommer alla vara döda då iallafall. Personligen tycker jag det bästa vore om alla människor blev sterila.

   • G skriver:

    Hahaha, visst har ni båda poänger tycker även jag. Galenskap, troligen, för jag är såklart även realist. Och utdöda sedan länge är ju såklart en möjlighet av många olika händelseförlopp, delvis beroende på vad människan på jorden gör för val i vissa avgörande frågor. Men det hade oavsett varit kul att se annat liv i universum. Och ja, vi människor är rätt vidriga på en hel del sätt, men oaktat det så kan ingen heller säga att vi människor som vi är och lever på jorden skulle vara värre (eller bättre) än någon ”annan” livsform där ute, som existerat lika länge som människan gjort. Men antar att det igen är optimisten i mig som har övertaget i tankar runt detta ämne och att människan skulle kunna vara ännu vidrigare än vad vi är. Visst, vi idag skulle vara utdöda och har inget att vinna, men utforskaren i mig vill ändå att vi som människor fortsätter utvecklas (exempelvis till att vara mindre vidriga) och upptäcka nya platser, inklusive utforskar universum. Även om det mest troligt är orealistiskt så är det ändå mer givande än att se sig själv som en vidrig levande varelse på planeten jorden. Där till så får vi ej heller glömma alla djur som lever och bor här med oss, många är vackra och fantastiska på många sätt, men även bland djuren finns det en hel del vidriga beteenden, men allt detta får väl betraktas som en del av livet, både för människan och för djuren. Men inget är skrivet i sten och alla möjliga vidriga beteenden kan med tidens gång ändra på sig, förhoppningsvis i rätt riktning till det bättre.

   • bergersjo skriver:

    Man behöver ju inte satsa miljarders miljarder på att dra ut i rymden för att söka annat liv. Det kryllar ju av annat liv här på jorden. Mycket av det har vi kommunicerat med i tusentals år, men hur är det med växter tillexempel? Jag tror att om vi hittar annat liv i rymden kan det säkert vara ännu svårare att kommunicera med det än med växter. Och det är antagligen betydligt svårare att överleva där än det skulle vara för oss att överleva i havet, som våra förfäder gjorde en gång i tiden.

   • G skriver:

    Jo så kan det mycket väl vara. Men då blir ju frågan ”vad” man då skulle kunna tänkas hitta, det kan ju vara precis vad tusan som helst och se ut precis hur som helst, endast fantasin sätter sin gränser. Så ja, kanske blir det svårare än vad det är med växtkommunikationen här på jorden, vem vet. Ämnet är fan så stort och brett att man kan tänka och vrida på allt hur många gånger som helst!

    Nej, man behöver ej spendera miljarder. Men en sak som jag dock försvarar apropå diverse s.k ”rymdresor” (som knappast kan kallas rymdresor) som blivit av pga privata miljardsatsningar, iaf ang Musk och SpaceX, men inte Amazons Jeff Bezos då det han skapat med Amazon och deras egna ”smarta” produkter är ett stort integritetskränkande monster i likhet med Facebook och deras datainsamlande etc etc. Att Amazon har ett extremstort utbud av produkter är en sak, men allt det andra är bara för mycket. Aldrig haft konto på Amazon och kommer aldrig skapa ett, samma gäller Facebook, som är mycket värre på många sätt. Men poängen är, vänsterkritikerna säger att om e.g Bezos, Musk, Gates och en rad andra miljardärer bättre hjälpte med sina pengar så skulle fattiga (korrupta) skitländer och all världens fattigdom, svält osv att upphöra på nolltid. Ja visst serru, och så lämnar vi alla dessa länders ledare kvar vid maken (som misshandlar världens miljardbistånd år efter år) och ber en stilla bön att det förbättrade tillståndet står sig för all framtid. Och sedan spelar förvånade över att tidigare tillstånd återuppstår efter nåt år, trots alla miljarder från ”onda vita rika män”. Nä, de har tjänat ihop sina förmögenheter via företagande och pengarna får mer nytta på annat håll och hellre spenderas på vad de själva vill än att allt ges bort i ”solidariskt syfte” till länder med ledare som är lika outvecklade som länderna som de styr över. Och därtill så finns en chans att vi förhoppningsvis lär oss en del under utvecklingen av diverse rymdteknologier som dessa privata företag ägnar sig åt, som kanske kan komma till användning inom andra områden, något som vänsterkritikerna helt bortser från, trots att all R&D (research & development) slukar enorma mängder stålar under många år innan något som ens liknar ett resultat börjar ta form, de ser endast ett gäng onda vita män med för mycket pengar som de inte förtjänar, vänsterfolket vet såklart bättre hur man kan använda deras miljarder, som att kasta ner allt i ett svart slukande hål.

 5. Mr Snaggle skriver:

  ”Mänskligheten är utdöd LÅNGT innan jorden blivit obeboelig. Jag tror inte det behöver ta väldigt lång tid egentligen. Och det betraktar jag som POSITIVT!
  Människorna är ganska vidriga varelser. Vad skulle någon vinna på att ”bevara mänsklighetens överlevnad till varje pris”?”

  Efter allt som jag själv har sett från människor genom livet och vad de är kapabla till helt utan ånger, skuld och samvete, så kan jag hålla med helt i det där också. Allt har bara varit en enda lång uppvisning om hur dåliga folk är. Vissa personer är bättre, men mänskligheten i stort vidrig precis som du skriver. Och inte värd att bevara. Någon annan art kan ta över istället.

  • bergersjo skriver:

   Det är ju inte heller så att människan är en art som sitter högst på altaret. Vi är miljontals varelser här på planeten och även om människan mycket väl kan LEDA till nästa massutdöende (eller snarare redan dragit igång det för hundratals år sedan) så kommer vi inte vara en av de arter som överlever. Men det innebär inte att det inte idag finns arter som klarar sig precis lika bra som människor, om inte bättre.

 6. Mr Snaggle skriver:

  Det är i alla fall så dumt med alla som tror och säger att hårdare straff inte minskar brott. Det är just konsekvenserna som avskräcker folk från att inte göra precis vad som helst. Och de gånger folk har känt att det ändå inte kommer bli några, har de inte haft någon motivation att göra det rätta heller, be om ursäkt för vidriga saker de gjort mot andra etc. Det är just när det börjar närma sig att de kommer bli åtalade eller bli av med sina jobb etc som vändningen och ursäkten kommer. När de väl börjar inse att det kommer slå tillbaka på de själva om de inte gör det. Aldrig för att de ÅNGRAR vad de gjort, utan bara av rädsla för de egna konsekvenserna.

  Allt måste komma tillbaka till de själva för att folk ska bry sig, det är min erfarenhet. Även att folk bara kan känna något för de som de kan identifiera sig själva i. Och att samma personer som kämpar för den ”utsatta grupp” som de själva anser sig tillhöra, istället kränker någon annan grupp och inte ser något fel i det alls. Kort sagt så rättfärdigar varje person sina egna handlingar och ord, hur bisarra de än är för alla andra. Och det här var något jag insåg först i 20-årsåldern. ”Varför ber de inte om ursäkt när det är så solklart att de har gjort fel?!” För att de inte såg att det fanns någon anledning, var svaret. Och så har det bara fortsatt.

  • bergersjo skriver:

   Största orsaken till att brott minskar av hårdare straff är ju heller inte för att potentiella brottslingar avskräcks- utan för att det ofta är SAMMA personer som begår brott efter brott efter brott, och om man förhindrar dem från att begå nya brott genom att man ger dem så hårda straff att de helt enkelt inte har möjlighet till det, så minskar ju brottsligheten!

   • Mr Snaggle skriver:

    Precis så. Men utifrån ett vänsterperspektiv så är det synd om de istället. Inte offren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s