Annika Strandhäll- så dum så klockorna stannar

I Sverigedemokraternas youtubekanal Riks hade Tina von Schinkel och Richard Sörman för inte så längesedan ett inlägg där de spekulerade över varför majoriteten av kvinnor röstar vänster.

Det där flippade många vänstervridna kvinnor snabbt över:
”Va? Tycker ni SD-kvinnor att ni är sämre än män?”

Vad innebär detta? Tror inte vänstervridna kvinnor på ”alla människors lika värde”? Eller anser de att de själva röstar dåligt? Eller tycker de att de är bättre än vänstervridna män, eftersom majoriteten av män inte är vänstervridna?

Att deras argument är dumma, osakliga och ologiska är bara fakta, och ett av de bästa exemplen på det är Socialdemokraternas jämställdhetspolitiska talesperson Annika Strandhälls debattartikel i Aftonbladet, där hon gör bort sig totalt…

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Annika Strandhäll- så dum så klockorna stannar

 1. G skriver:

  Mångfalden syns och tar plats, men mångfalden är tyst och säger sällan något så därför är de mångfaldsberoende ännu inte riktigt nöjda…

  ”Flest vita syns i tv under bästa sändningstid

  Det är flest vita som syns i tv under bästa sändningstid, visar en ny undersökning som analyserat representationen i SVT1 och TV4 under sju slumpvis valda kvällar.

  Men även om det är flest vita som syns i tv, är det inte oproportionerligt många.

  ”Kvantitet säger inte alltid säger något om kvaliteten. Icke-vita saknar ofta repliker och vissa grupper, som asiater, har större sannolikhet att representeras utan interaktion med någon annan”, säger docent Sayaka Osanami Törngren som gjort undersökningen.”
  https://sverigesradio.se/artikel/flest-vita-syns-i-tv-under-basta-sandningstid

 2. G skriver:

  Hade hon varit en man så hade anklagelserna i sig varit mer än tillräckligt för att vidta åtgärder, men även när bevis finns så är det inte tillräckligt för att vidta åtgärder…

  ”Stockholms filmfestivals juryordförande anklagas för hot mot kvinnor

  Stockholms filmfestival kritiseras för att ha valt den tidigare chefen för Afghanistans filminstitut, Sahraa Karimi som juryordförande.

  I ett öppet brev anklagar en grupp afghanska kvinnoaktivister Karimi för korruption, hot och förtal.

  Sveriges Radio har pratat med flera tidigare nära medarbetare till Sahraa Karimi som bekräftar bilden och Sveriges Radio har också tagit del av hotfulla ljudupptagningar och inlägg på sociala medier där Karimi hänger ut kvinnor.

  Fotnot: Kulturnytt har inför den här publiceringen flera gånger sökt filmfestivalen och Sahraa Karimi för en kommentar. Festivalen har svarat skriftligt att de står bakom hennes konstnärskap. Sahraa Karimi skriver i en kommentar att hon förnekar alla anklagelser och att uppgifterna inte stämmer.”
  https://sverigesradio.se/artikel/stockholms-filmfestivals-juryordforande-anklagas-for-hot-mot-kvinnor
  —-
  ”Filmfestivalen: Ingen anledning att tänka om efter anklagelser

  Valet av Sahraa Karimi juryordförande för Stockholms filmfestival var självklart för arrangörerna och anklagelserna mot henne har inte gett dem anledning att tänka om.

  Det säger festivalchef Git Sheynius till Kulturnytt. Karimi själv avfärdar kritiken.

  Anklagelser om hot och förtal har framfört i ett öppet brev till festivalen – uppgifter som Sveriges Radio också har kunnat styrka.”
  https://sverigesradio.se/artikel/filmfestivalen-ingen-anledning-att-tanka-om-efter-anklagelser

  Vi lever i en värld av hyckleri och dubbelmoral.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s