Vänsterpartisten: ”Visst våld mot hustrun är OK om hon beter sig upproriskt.”

Här har vi en historia som är ett gott exempel på hur mångkulturen inte fungerar. Vänsterpartiet som vill vara så feministiskt, vill ofta ännu hellre stödja mångkulturen. Det var ju därför de i många år blundade totalt för hedersvåld, mobbade ut Amineh Kakabaveh och fortfarande springer islamisternas ärenden.

Vi har alltså här i Göteborg en nämndeman från Vänsterpartiet vid namn Mostafa Malaekah som förespråkar sharialagar och därmed ”visst våld” mot en upprorisk hustru. En man som sitter och tar rättsliga beslut gällande våld och hot i nära relationer.

Egendomligt? Inte alls, det är så det måste bli med mångkulturen eftersom islamismen är en mycket stark del- kanske den starkaste- av den.

Galet och vansinnigt? Absolut. Om vänstern vill fortsätta vara ”feministisk” så är det dags att den vaknar upp nu och inser att den där mångkulturen kommer döda den västerländska feminismen snart.

Något som i sig visserligen inte vore så dumt… Däremot jämställdheten och vårt västerländska sätt att leva är värt att kämpa för.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vänsterpartisten: ”Visst våld mot hustrun är OK om hon beter sig upproriskt.”

  1. Mr Snaggle skriver:

    De enda män som feminister borde kämpa mot är just den sortens personer. Istället är det de som de mest vill behålla och föra fram. Samma visa som alltid. Och med kvinnors felval rent allmänt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s