Amanda Svedberg- en duktig idiot för demokratins förfall

Det slår aldrig fel: Om någon kritiserar islam, ylas det genast om främlingsfientlighet, islamofobi, rasism och okunskap. Och inte nog med det: Ofta är de som vill dra lans för islam kvinnor. Feminister. Genustroende. Vänstervridna. ”Vita”…

Dessa skulle inte trivas väldigt mycket i ett land med sharia-lagar, men av någon anledning vill de ändå alltid backa upp islam här i Sverige.

En sådan kvinna är Amanda Svedberg. När Richard Jomshof nyligen intervjuats för att han motionerat förbud mot muslimska friskolor, och i den intervjun inte hållit tillbaka gällande sina åsikter om islam, ansåg Svedberg att nu fick det minsann vara bra, islam står ju för fred och frid medan Jomshof däremot vill att militären ska kunna stödja polisen. Det visar ju att Sverigedemokraterna är ett hot mot demokratin till skillnad från islam!

Det är på grund av den kultur som Jomshof vill försvara som Fröken Svedberg har möjlighet att studera. Det är på grund av den som hon överhuvudtaget har rätt att uttrycka sina korkade åsikter.

Svedberg bekämpar demokratin, och förstår det troligen inte ens.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Amanda Svedberg- en duktig idiot för demokratins förfall

 1. Mr Snaggle skriver:

  Många kvinnor har för vana att välja, sympatisera med och ta parti för den värsta sortens män. Och samtidigt kränka och attackera de goda. Samma fenomen som i Norrmalmstorgsdramat, som borde döpts efter kvinnan i fråga istället för att smäda vår stad…Skurken är den gode och den gode skurken. Ännu roligare är att det ofta är feminister som gör det. De som hela tiden säger sig kämpa för jämställdhet.

  Jag tänkte på Jomshof också en dag och undrade just om han höll på fortfarande. Han var en bra talare i debatter, han med. Gick förbi honom när han skulle tala på Sergels torg här i Stockholm en gång för kanske 10 år sen nu.

 2. Mr Snaggle skriver:

  Något jag insett i alla fall är att man kan skippa kvinnor som pratar om att alla män är svin och dylikt, för det vittnar bara om deras eget dåliga omdöme av val. Bittra och hatiska människor är aldrig kul heller. Och de värderar aldrig någon som verkligen är snällare mot dem heller, utan behandlar denne illa istället för att ”vända på det”. Och feministers största hatobjekt är män för allt de har gjort mot kvinnor och kämpar mot män som hunsar och trycker ned kvinnor, men uppmuntrar alltför ofta det omvända, när elaka kvinnor kränker goda män. Det är upprättelse i mångas ögon. Och sist men inte minst, så vill de mest behålla och försvara de män som i religionens namn förtrycker kvinnor allra mest.

  Yay! 🙂

 3. G skriver:

  Tar inga citat då det är bättre man tar sig tid och läser hela, det är ett långt reportage om det nya Islamistpartiet Nyans.

  ”Partiet Nyans vill bli muslimers röst – och bränna ner Lars Vilks konstverk Nimis

  Den utsparkade före detta C-politikern Mikail Yüksel vill med sitt nya parti Nyans bli minoriteters röst – inte minst muslimers.

  Men muslimska politiker i etablerade partier känner obehag och oro när Yüksel anklagar dem för att vara alltför mesiga mot antimuslimska krafter.

  DN följde med honom till slöjförbudets Skurup, där Nyans behöver 300 röster.”
  https://web.archive.org/web/20211128064215/https://www.dn.se/sverige/partiet-nyans-vill-bli-muslimers-rost-och-branna-ner-lars-vilks-konstverk-nimis/

  • G skriver:

   Ovan något som Mathiasson skrev bra om i sin senaste krönika. Med islamistens historia inom (C) och hur partiet inte alltid sett segregation som negativt.

   ”Mathiasson: Partiet Nyans har vi fått för våra synder”
   https://nyheteridag.se/mathiasson-partiet-nyans-har-vi-fatt-for-vara-synder/

  • bergersjo skriver:

   Öööh… Allahu akbar, typ?

   • G skriver:

    Ja, typ. Det som fastande mest från denna läsning var hans/deras syn på yttrandefrihet:

    ”Vi är för yttrandefrihet – men med gränser.”

    Vilket är ett vanligt synsätt på yttrandefrihet bland religiösa fanatiker som inte fattar grejen för fem öre (pga GUD är störst, bäst, vackrast och okränkbar) och alltså inte kan anses vara för yttrandefriheten i dess nuvarande form utan vill stympa yttrandefriheten likt en pojkpenis. Och inte lite stötande att han anser sig behöva reformera yttrandefriheten så det passar honom och hans gelikar men reformvänliga muslimer får inte reformera Islam. Därtill så är det talande att en Nyköpings-Sosse gått över till Nyans samt att en f.d Malmö-Moderat gjort likadant och nu stöttar partiet tillsammans med sin 19årige son. Det troliga scenariot är som SD-politikern säger:

    ”Sverigedemokraterna i grannkommunen Trelleborg, där Partiet Nyans också etablerar sig, är glada över att Yüksels parti ställer upp i flera skånska orter:

    ”De kommer inte att ta väljare från oss. De som drabbas är i första hand Socialdemokraterna och i andra hand Miljöpartiet. Vi säger välkommen till Nyans”, skriver SD:s lokalordförande Helmuth Pedersen till Lokaltidningen Trelleborg.”

   • bergersjo skriver:

    Usch. Jag fattar inte varför dessa bronsåldersmänniskor inte stannar i MENA där de har den kultur de vill ha.

   • G skriver:

    Det är vi sannerligen två om.

  • G skriver:

   ”Två muslimska röster om Partiet Nyans.

   Nalin Pekgul, sjuksköterska, debattör och tidigare riksdagsledamot för S:

   Från början skrattade jag åt Partiet Nyans. Men nu är jag faktiskt oroad. Att Sverige­demokraterna blir allt starkare och det pratas om att SD ska ingå i regeringen – det ger Partiet Nyans vatten på sin kvarn. Folk kan tänka: Det är i alla fall någon som står upp för oss muslimer. Men jag tror inte på partier som bygger på identitet och identitetspolitik. Jag ser Nyans som en sorts islamister, och jag tycker att de är lika farliga som Sverigedemokraterna. Båda partiernas idé bygger på att skapa motsättningar i en tid då vi behöver komma närmare varandra. Jag tror att de har chans att komma in i flera kommunfullmäktigeförsamlingar, kanske framför allt i Malmö. Och jag utesluter inte heller att de kan komma in i riksdagen, om de lyckas köra med rasistkortet. De andra partierna måste vara väldigt tydliga: Vi är inte ute efter att jaga människor med slöja.”

   Salahuddin Barakat, imam vid Islamakademin i Malmö:

   Det är ett smart drag av Nyans att utmana muslimska politiker i andra partier. De kan till exempel säga: ’Jaha, ni är politiker i Moderaterna – samtidigt som ert parti normaliserar SD just nu. Hur får ni ihop det där?’ Eller med Socialdemokraterna, som vill förbjuda muslimska friskolor. Det är smart marknadsföring till muslimer och andra: Se här, ni röstar på de här partierna, men de presterar ju ingenting i era hjärtefrågor.
   Många muslimer är missnöjda med de etablerade partierna. Man känner att de har gått alltmer åt SD-hållet i både retorik och politik. Jag tror att Nyans har möjlighet att ta en del röster från muslimer som tidigare kanske röstat på Miljöpartiet, Socialdemokraterna eller Centerpartiet – och även från muslimer som inte känt att det varit lönt att rösta tidigare.””
   https://etidning.dn.se/2357/dagens-nyheter/471683/2021-11-28/24621209/partiet-nyans-vill-bli-muslimers-rost-och-branna-ner-vilks-nimis

   • bergersjo skriver:

    Herregud vilken djävla blundare.
    ”Jag ser Nyans som en sorts islamister” NEJ, de är TOKISLAMISTER FRÅN BRONSÅLDERN för helvete!!!
    ”jag tycker att de är lika farliga som Sverigedemokraterna” SD ÄR för helvete inte farliga, de är ju de enda i riksdagen som försökt väcka Sverige från hot i stil med Nyans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s