Nästa ministerskandal: Varför heilade civilminister Ida Karkiainen?

Skandalerna poppar upp som popcorn bland ministrarna i den första (och andra) kvinnliga statsministern Magdalena Anderssons feministiska regering. Nu var det dags för civilminister Ida Karkiainen, vars förflutna tonårstid i Vit Makt-kretsar slutligen sprungit ifatt henne.

Hon har nämligen som flicka suttit och lyssnat på vederstygglig och hatisk musik med alldeles fel värdegrunder tillsammans med extremistiska människor uppe i Haparanda. Enligt uppgifter ska man ha stått på balkongen under sådana musikaliska tillställningar och begått hatbrott såsom ”hets mot folkgrupp”.

Och som om detta inte vore skandalöst nog, har hon fastnat på bild där hon utför en så kallad ”Hitlerhälsning”. Varför hon gjorde den är något man siar om- hon minns nämligen inte ens att hon gjorde det, enligt henne själv. Däremot är hon mycket tydlig med varför hon gjorde det. Personligen är jag skeptisk till hennes förklaring, även om jag inte säger att den är totalt orimlig.

Själv tycker jag inte att det är totalt oförlåtligt att någon gick på fester som tonåring och lyssnade på Vit Makt-musik eller för del delen heilade. Det finns många betydligt värre saker som andra ministrar i den svenska feministiska regeringen gjort genom åren.

Men det ska vara lika för alla. Om hon hade varit Sverigedemokrat hade hon omedelbart blivit utsparkad ur regeringen och sannolikt även ur partiet, och hela sjuklövern skulle i flera år använt henne som exempel på varför Sverigedemokraterna har helt fel värdegrunder och därför aldrig kan få sitta i regering.

Därför borde hon sparkas ut ur regeringen. Allt annat är hyckleri.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s