Anders Ygeman- den värsta skandalministern i regeringen

Som på socialdemokrater i gemen har skandalerna runnit av integrations- och migrationsminister Anders Ygeman som vatten på en gås. Mest känd är han antagligen för IT-skandalen, där han faktiskt fick gå, eftersom han hållit undan viktig information från statsministern i över ett år.

Men han var snart tillbaka igen i världens första, bästa och enda feministiska regering, och får idag fullt förtroende av Sveriges första och andra kvinnliga statsminister Magdalena Andersson. Det visar verkligen vilken klok statsminister vi har… Inte.

Dock anser jag att hans smutsigaste skandaler kommer från samma tid som Mona Sahlins- de är rentav äldre. Under slutet av 80-talet och början av 90-talet var han nämligen en totalt hänsynslös slö freeloader som aldrig tvekade att utnyttja varesig systemet eller privatpersoner, något som satte tre olyckliga snickare i livslånga skulder. En av dessa lever än idag på existensminimum på grund av den numera mycket välbärgade och rike Anders Ygeman, som skulle kunna åtgärda detta omedelbart.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Anders Ygeman- den värsta skandalministern i regeringen

  1. Mr Snaggle skriver:

    SD med ett personkryss på Mattias Karlsson, det är det enda rätta nästa höst. Det enda motståndet till allt som håller på att gå åt helvete i landet och redan har gjort det. Om man vill gå in i en röstlokal full av folk i denna skitpandemi som aldrig upphör då, vill säga…Själv har jag ändrat mitt liv helt och ställt in allt jag tänkt göra och kommer aldrig överväga det heller innan pandemin upphört.

    Såg du att Österrike ska införa vaccinkrav förresten? Fler länder kommer troligen haka på. Så mycket för ”Min kropp min val”. En land förstör hela världen och därför måste folk på andra sidan jordklotet pumpa in något främmande i sin kropp vare sig de vill eller inte. Bra demokrati.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s