Morgan Johansson vägrar följa riksdagens beslut

Att Anderssons och tidigare Löfvens regeringar av och till vägrat följa riksdagens beslut, är tyvärr ingen nyhet. Det gör dock inte saken mindre upprörande.

Nu stod nyligen justitieminister, inrikesminister och dessvärre även ställföreträdande statsminister Morgan Johansson i riksdagen och erkände helt öppet att han inte tänker se till att följa riksdagens vid det här laget tämligen gamla beslut att slopa de femåriga vapenlicenserna.

Nej, för justitieministern vill nämligen fortsätta jaga ärliga, laglydiga vapenägare med blåslampa. Det vill han så gärna att han struntar totalt i vad Sveriges högsta beslutande organ beslutar. En sosse är en sosse!

Skurkar och banditer är det dock en annan sak med. När Molle blev tillfrågad om ifall han tänkte göra något åt den sjuka lag som gjorde det möjligt för en dömd våldtäktsman att få 840 tusen skattekronor i present ut ur fängelset, stod han först och vred på sig och försökte att inte svara. Men svaret kom tillslut:

Molle vill inte ändra på lagen. Han tycker den är rätt som den är. Dömda våldtäktsmän ska ha cash de också. En sosse är en sosse.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s