Högerextremister på demonstrationen mot vaccinpass

Enligt uppgift ska Europarådet ha beslutat 27 januari 2021 i ”resolution 2361” i punkt 7.3, att alla 47 medlemsstater i EU informerar sina medlemmar om att covid19-vaccin inte är obligatoriska och att ingen är pressad att vaccinera sig om personen inte själv vill. Enligt samma uppgift står det också i punkten att ingen får diskrimineras för att inte ha vaccinerat sig på grund av möjliga hälsorisker, eller på grund av att vederbörande helt enkelt inte vill.

Kan detta verkligen vara sant? Isåfall är det ju uppenbarligen många EU-stater som struntar totalt i denna resolution. En av dessa är ju Sverige, där det nu sedan en tid varit tal om något så extremt som vaccinpass.

I helgen var det en stor demonstration mot vaccinpass i Stockholm, med tusentals deltagare. Tyvärr lades ett stort fokus på att somliga deltagare var så kallade ”högerextremister” (främst nazister antar jag), istället för på orsaken till själva demonstrationen.

Så man kan ju fråga sig- var det viktigare för dessa nazister att få framhäva sig som nazister än att demonstrera mot vaccinpass? Tydligen, eftersom de gjorde det, och på grund av detta drog bort fokus från meningen till demonstrationen…

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Högerextremister på demonstrationen mot vaccinpass

 1. Mr Snaggle skriver:

  Bra vlogg igen, Sven!

 2. Mr Snaggle skriver:

  Det skulle nog vara en satans massa nazister i landet plötsligt om merparten där utgjordes av dem… De ser väldigt vanliga ut de allra flesta däri, när man tittar på bilderna från det. Alla åldrar och både svenskar och folk med invandrarbakgrund. Inte en rakad skalle eller bombarjacka i sikte. Fast modet kanske har ändrat sig även hos dem sen 90-talet… Nu kommer de kanske i alla skepnader och nationaliteter?

 3. Mr Snaggle skriver:

  Hur många människor var det på den där demonstrationen egentligen, har man någon uppskattning på det?

  Folk har verkligen tröttnat på det här skitviruset nu efter två år och allt elände det för med sig. Fan ta skiten.

  • bergersjo skriver:

   Jag tror att det var över 18 tusen som hade meddelat FÖRE demonstrationen att de skulle komma. Det kan absolut ha varit fler än 20 där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s