Diskrimineringsombudsmannen: 150 tusen spänn till en lättkränkt hen!

Sverige är verkligen ett surrealistiskt tokland för galningar, dårar och idioter. Och här har vi ett exempel på den saken! Här i Sverige föds man inte som pojke eller flicka, utan man bestämmer själv vilket kön man har, eller om man har något överhuvudtaget, och nästa dag kan man såklart välja nytt igen, förstås.

Problemet med den saken är att alla andra människor måste följa med i leken- annars blir den som valt något annat än naturen rent krasst valde såväl kränkt som diskriminerad.

Diskrimineringsombudsmannen tycker att en elev som inte blivit kallad för ”hen” trots att eleven ville det blev så kränkt att vederbörande nu ska tilldelas 150 tusen kronor.

Välkommen till Sverige…

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Historiska sagor och sagolika historier, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Diskrimineringsombudsmannen: 150 tusen spänn till en lättkränkt hen!

 1. Mr Snaggle skriver:

  Synd att man inte tillhör någon sk utsatt grupp…Vad mycket pengar man hade kunnat håva in då på alla enorma kränkningar man fått motta genom livet.

  En utveckling i samma riktning går mot att alla allt mer kommer att positivt särbehandla alla minoriteter och personer som anses tillhöra någon erkänt utsatt grupp, av rädsla för att de annars kommer dra fördel av det och hävda att det berodde på deras kön, sexualitet eller etnicitet.

  Jämställdhet kan jämföras med att kunna balansera en bricka på en spik. Tippar den över åt något håll så är det inte jämställt. Och nu vill alla att den tippar över totalt åt andra hållet än vad de ansett att den har gjort tidigare. Hela etablissemanget. Det har aldrig handlat om att ingen människa ska behöva förtryckas – bara att det byts av och blir tvärtom mot för deras världssyn.

 2. Mr Snaggle skriver:

  Eftersom alla från en sk utsatt grupp inte är goda per defination så blir det en riktigt farlig värld att leva i för alla som inte befinner sig i en sådan grupp, då all makt och trovärdighet ges till dem i jämställdhetens och feminismens namn. Och längst ned i hierarkin ligger man om man är vit, man, svensk, hetero och medelålders. Man har alltså knappt någon chans att bli betrodd eller ens rentvådd om en ung tjej väljer att anklaga en för något. Detsamma om en invandrare anklagat en för rasism eller diskriminering, etc. Även efter dessa personer blivit rentvådda, kvarstår ändå misstro och hat mot dem. Särskilt från kvinnor, mot alla män som blivit falskt anklagade av en kvinna. Trots att det bevisades att det inte låg någon sanning i det.

  • bergersjo skriver:

   Dock tror jag att läraren var en kvinna. Fast en ”hen” betraktas ju som finare än så.

   • Mr Snaggle skriver:

    Så är det kanske och ”hen” är nog finare än alla inom normen, ja. Oavsett kön. Men jag menar rent allmänt. Bali är ett bra exempel på det. Blev rentvådd, men man ser fortfarande inlägg från kvinnor på twitter som skriver att alla män som ”håller honom bakom ryggen” kan brinna i helvetet och liknande.

   • bergersjo skriver:

    Och då betraktar de honom antagligen inte ens som ”vit”.

  • G skriver:

   ”27-årig kvinna hängde ut oskyldig som efterlyst våldtäktsman

   En 27-årig kvinna i Linköping döms till 80 dagsböter för grovt förtal efter att ha publicerat en bild på en man och påstod felaktigt att han var eftersökt av polisen och en misstänkt våldtäktsman.

   Bilden bedöms ha funnits tillgänglig för 8 000 personer i de 16 timmar som bilden och texten var publicerat.

   Mannen blev tillfälligt av med sitt jobb innan det var utrett att anklagelserna var falska.”
   https://sverigesradio.se/artikel/27-arig-kvinna-hangde-ut-man-som-efterlyst-valdtaktsman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s