Om Ryssen kommer…

Nu har alltså Sverige beslutat att skicka 5000 långa grejer att ha på axeln för att skjuta tanks med (för att citera utrikesminister Ann Linde) till Ukraina. Men det var minsann inte alla i riksdagen som röstade för detta beslut!

Kommunisterna visade återigen sitt sanna ansikte. De mindes den gamle KGB-polaren Vladimir med varma handhjärtan, honom ville de inte göra illa!

Man skulle kunna hoppas att de får skämmas, men med tanke på att de fortfarande är kommunister får man nog inse att då är man naiv. Dessa människor är för dumma för att någonsin skämmas.

Däremot är det somliga, både bland dem och andra, som nu är rädda för att Ryssen blivit vred och kanske kommer att hämnas mot vår stolta, pride-dansande försvarsmakt…

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Om Ryssen kommer…

 1. Mr Snaggle skriver:

  Bra sagt igen! Jag mailade dig om en fråga samt angående detta. (Annan mailadress.)

  • bergersjo skriver:

   Jag såg det! Det var SÅ nära att jag bara tog bort den utan att ens läsa den, eftersom jag inte kände igen vems mail det var. En dålig vana som kommit på grund av allt spam man får…

 2. Mr Snaggle skriver:

  Jag brukar inte använda denna adress (grona) och sällan ens öppna den, mest kommentera med på nätet, just för att slippa få spam själv eller alternativt arga mail från troll på politiska forum… Och den verkar ha upphört just för det var så längesen jag loggade in där.

  Så om du skulle vilja mig något så använd hellre den adress jag mailade till dig med nu. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s