Sverigedemokraternas syn på Putin

Det är alltid mycket fingerpekande mot Sverigedemokraterna, speciellt från Den Breda Mitten. De är bruna! De är ett hot mot Demokratin! De står inte för Alla Människors Lika Värde!

Och nu då: De gillar Vladimir Putin. Jodå.

Men stämmer detta? I denna film går jag igenom den saken rent logiskt.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Sverigedemokraternas syn på Putin

 1. Mr Snaggle skriver:

  Den här filmen borde ju bevisa motsatsen. Men tyvärr har han nog rätt vid 3:07 också.

  • bergersjo skriver:

   Tyvärr har han fel också när han säger att Sverige ska förbli svenskt. Sverige är inte längre svenskt, Sverige är mångkulturellt och kommer antagligen ganska snart att vara islamistiskt.

   • Mr Snaggle skriver:

    Målet tycks ju ha varit att blanda in sig med hela den övriga världen så mycket som möjligt. Och även utplåna sig själv för att vara till lags för samt anpassa sig efter alla andra, trots att det borde vara tvärtom. Liksom det skulle vara för oss, med all rätt, i varje land vi kom till. Alla får ju ta seden dit de kommer. Jag vet inte något annat land som skulle skämmas för att vara stolt över sig själv och sina traditioner av rädsla för att betecknas som främlingsfientligt eller än värre rasistiskt.

   • bergersjo skriver:

    Ja, men jag tror den där åsikten kommer från USA ursprungligen. Du har väl märkt hur amerikanska TV-serier är numera? Det ska vara med lika många personer av varje kön, sexuell läggning, religion och hudfärg i ALLTING…

 2. Mr Snaggle skriver:

  Jag mailade dig igen med lite egna tankar och erfarenheter.

 3. G skriver:

  Hej Bergersjö och Snaggle! Länge sedan sist, ska försöka ta upp mer frekventa besök och nyhetsläsning igen. Har egentligen inte läst nyheter i den stora omfattning som jag gjorde förut sedan början av Dec -21, inte mer än lite rubriker och ingresser här och där, bara för att hänga med och inte bli helt oinformerad. Antar jag blev trött på allt jag läste och endast började ägna mig åt sådant som gjorde mig på gott humör, men känslan av att man missar enormt mycket och många viktiga saker infinner sig ganska omedelbart. Nu känns det som att jag är oinformerad och behöver bita i det sura äpplet igen för att hänga med i nuet bättre. Hoppas allt är bra med er och har varit bra sedan jag besökte bloggen senast. 🙂

  Och något av det första som man kom över att läsa var ju inte direkt positivt, men hur tankegångarna går hos afghanaktivisterna i e.g ”vi står inte ut” som nu kallar sig ”Nätverket Nu är det nog”, apropå kriget i Ukraina och ”flyktingar” v.s riktiga flyktingar är lika intressant som det är extremt upprörande att läsa igenom…

  ”Nu får det vara nog med sexualiserandet av vår solidaritet

  Vinden har vänt i flyktingfrågan och den politiska sidan som tidigare förespråkade kulsprutor vid Öresundsbron visar nu en välvilja mot de ukrainska flyktingarna som inte vet några gränser. Visst skulle det vara osmakligt om någon nu fick för sig att kalla dessa manliga, nyvaknade flyktingaktivister för godhetsknarkare, och påstå att de bara är ute efter sex med de ensamma mammorna. Men det är exakt så som vi kvinnor som har hjälpt de ensamkommande har behandlats, skriver 90 kvinnor från Nätverket Nu är det nog.”
  https://www.gp.se/debatt/nu-f%C3%A5r-det-vara-nog-med-sexualiserandet-av-v%C3%A5r-solidaritet-1.67974252

  Efter artikeln publicerats så väljer en av kvinnorna som skrivit under den s.k debattartikeln ovan, EvaMärta Granqvist, att hålla på och skriva på följande sätt i kommentarsfältet under artikeln till kritiska röster, (finns även kritiska kvinnor i kommentarsfältet som hon inte verkar se), faktiskt helt jäkla sanslöst…

  Apropå detta att vissa av kvinnorna som ”hjälpte” afghaner inlett relationer och sexat till det finns det ju många rapporter om, inklusive massor nyhetsartiklar om man söker.

  ”solidaritet”…

  Kvinna på HVB-hem utreds för våldtäkt på flyktingbarn
  https://www.expressen.se/gt/kvinna-pa-hvb-hem-utreds-for-valdtakt-pa-flyktingpojke/

  ”solidaritet”…

  Här ger personalen den minderårige en lapdance
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/har-ger-personalen-den-minderarige-en-lapdance

  ”solidaritet”… (för sexualbrottslingar)

  ”Afghan migrant sexually assaulted 14-year-old at church camp in Sweden where he was ‘learning about Christianity’ after he was allowed to sleep in the same bedroom”
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-4973800/Afghan-migrant-sexually-assaulted-girl-14-church-camp.html

  ”#jagärhär-aktivister försvarar sexualbrottsling och attackerar offret”
  https://toklandet.wordpress.com/2017/10/12/jagarhar-aktivister-forsvarar-sexualbrottsling-och-attackerar-offret/
  https://toklandet.wordpress.com/2018/03/23/den-krypande-kanslan/
  https://toklandet.wordpress.com/2018/02/04/da-var-det-dags-for-den-dar-otacka-krypande-kanslan-igen/

  Osv osv osv. Finns som sagt hur mycket och hur många fall som helst. Både om kvinnorna och om gärningsmän. Sjukt är vad det är.

  • bergersjo skriver:

   Nämen hej G, roligt att höra av dig igen! 🙂
   Det är ju tyvärr inte så många som följer mina inlägg, så det är alltid roligt när någon som faktiskt gör det dyker upp.

  • Mr Snaggle skriver:

   Japp. Precis anledningen till varför jag också nästan slutade följa nyheter helt en tid. Gjorde mig bara på dåligt humör. Världen är åt helvete nu, på så många sätt. Men kul att du är tillbaka igen i alla fall, G! 🙂

  • G skriver:

   Hej och tack till er båda. Ja, det är lite synd att din blogg inte är mer besökt än vad den är, men så är det nog för många andra, det finns många röster, många bra bloggar både i text och video som få har kännedom om då endast ett fåtal blir stora nog att slå sig igenom det s.k bruset. Men likväl viktigt att alla små bloggar också finns då alla bloggar i viss mån har sin plats och ofta kan något som en av de mindre bloggarna kanske skrivit om vid något tillfälle komma att spela en roll när någon söker information om någon eller något.

   Ja, världen är som den är. Förhoppningsvis blir det bättre sooner rather than later, men det har jag iofs tänkt i åratal nu 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s