Sverigedemokraterna blir ynkryggar för att verka Politiskt Korrekta för vänsterextrema sajten Expo

Sverigedemokraterna har blivit ganska annorlunda genom åren. Många som tidigare gillade dem tycker att det enbart innebär att de blivit meningslösa. De förstår inte att det är orsaken till att de nu är landets minst tredje största parti.

För på det stora hela består Sverigedemokraternas väljare idag främst av sådana som tidigare skulle röstat på Socialdemokraterna eller Moderaterna- landets två största partier, både åt höger och vänster. Deras åsikter är alltså inte speciellt extrema idag, utan snarare rentav folkliga.

Så stor del av den förändring de genomgått har sannolikt både de själva och landets väljare mått bra av, exempelvis att de kastat ut den ena tokstollen efter den andra ur partiet med en rasande fart vid skandaler.

Men av och till trampar de verkligen i klaveret under sin längtan att få komma in i värmen och leka med de andra barnen. Precis som Vänstern och Miljöpartiet slutade de till exempel arbeta för att vi ska gå ut ur EU- ytterst synd. Vi behöver politiker som driver det hårt i Riksdagen.

Och nu har Sverigedemokraterna i Tranås av ren feghet ställt in en föreläsning av Katerina Janouch, efter att den vänsterextrema sajten Expo hörde av sig och framförde sin vänsterextremistiska åsikt om barnboksförfattarinnan.

Ytterst ynkligt. De kommer ingen vart av att låtsas vara Politiskt Korrekta- de borde istället rakryggat frågat Expo varför dessa tycker det är fel att Katerina Janouch håller en föreläsning om yttrandefrihet.

Att vänsterextremister hatar yttrandefrihet är ingen vits för att Sverigedemokraterna inte ska stå för dess försvar- snarare tvärtom. Det borde de sagt till Expo, det borde de säga till övriga media och nu borde de verkligen be Janouch om ursäkt och be henne komma och hålla sin föreläsning ändå- om hon fortfarande vill.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Sverigedemokraterna blir ynkryggar för att verka Politiskt Korrekta för vänsterextrema sajten Expo

 1. G skriver:

  https://www.svtplay.se/video/34695475/sverige/sverige-sasong-25-varldsstjarnan-sandro-cavazza-slutar-som-artist

  Se från 22:30 till slutet, 5min om ”Modest fashion”. Väldigt talande att vissa saker som givetvis bör nämnas i samband med rapportering om detta s.k ”mode” som sprider sig inte talas om, men kvinnor verkar tydligen köpa iden att täcka sig numera är en del av ”vanligt” mode. Bör väl kallas för Modewashing eller nåt pga vad som driver på detta, precis som det finns uttryck som Sportwashing och annat där fokus ska e.g vara på fotbollsframgång och inte att rika outvecklade arabländer blir ägare till klubben och likväl storsatsar inom sport i hemlandet för att locka väst.

 2. Mr Snaggle skriver:

  Katerina är intelligent och har skrivit många vettiga och bra artiklar som ifrågasätter och ser igenom hur saker är! Vet inte om det var här jag länkade till någon krönika av henne en gång, men hon verkar väldigt smart och sympatisk.

  • bergersjo skriver:

   Ja, hon är extra hatad av vänstern eftersom hon trots att hon är såväl kvinna som invandrare så har hon inte deras politiskt korrekta åsikter.

 3. DanTor skriver:

  Hej Bergsjö ! Om rädsla, Mattias Karlsson ledamot i verkställande utskottet och författare av SD,s partiprogram.
  Utöver den magnituden, så nyss tidigare om-nämnts i etern att Herr M.K till viss del synts deltagit i samtal, förtroliga?, tillsammans med EXPO. Där någonstans i det häradet ligger nog nämnd och beskriven rädsla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s