Polisen hjälplös mot islamistisk folkmassa i Sverige

Den danske opinionsbildaren, politikern och aktivisten Rasmus Paludan brukar ju bränna koranen inte bara i Danmark, utan även i Sverige. Detta har har full rätt att göra: Det är inte olagligt att elda upp koraner i Sverige, och som svensk medborgare har han dessutom full rätt att befinna sig i vårt land.

Dock är det många som tycker att det är ”fel” att han bränner koraner- eftersom det ställs till med kaos och rabalder för miljontals kronor vid sådana tillfällen. Själv säger jag precis tvärtom: Så länge det ställs till med kaos och rabalder vid koranbränning, är koranbränning exakt vad staten själv behöver understödja. Just som ett incitament för vad man får och inte får lov att göra här i Konungariket Sverige.

När ingen längre bryr sig, är det ingen vits att bränna koraner. Fram tills dess är det den rätta stimulansen: Passar det dig inte att här bränns koraner, då har du inte här att göra, då lämpar det sig bäst att du beger dig till ett islamistiskt land. Det finns många sådana.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s