Yttrandefrihet och religionsfrihet i ett mångkulturellt Sverige

Jag tycker det är ytterst märkligt att så många inte förstår poängen med att bränna koraner i Sverige. Ännu märkligare är naturligtvis att det pekas finger mot Rasmus Paludan och han anklagas för att vara skyldig till de islamistiska upploppen de senaste dagarna. Don´t kill the messenger!

Genom att bränna koraner visar Paludan för varenda blundande sosse i det här landet, vad många människor har för åsikt om yttrandefrihet och religionsfrihet. Det är naturligtvis obehagligt att behöva komma till insikt om den saken, men det behöver göras förr eller senare.

Mångkultur. Det är inte bara pizza och kebab. Det är också olika värderingar och värdegrunder, och det är någonting som tokvänstern behöver inse fort! Islamister delar inte tokvänsterns värdegrunder. Då ligger Sverigedemokraterna betydligt närmare. Med Sverigedemokraterna i landet är det inga bekymmer att vara feminist eller dansa i prideparader, men räkna inte med sådant om Sverige blir ett kalifat.

Det är detta Rasmus Paludan visar och det gör han med all önskvärd tydlighet.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s