Statens hantering av den islamistiska revolutionen

Nu har det varit full revolution i fyra dagar här i Sverige enbart för att somliga känner sig ”kränkta” för att en man vill nyttja sin fullständigt lagliga yttrandefrihet. Deras tro är viktigare än de svenska lagarna, och om vi svenskar inte förstår det, då ska vi krossas, så det så.

Kanske är det dags nu för Mogge och Magda att börja bläddra i de äldre lagböckerna? Där finns nämligen lagar som de här människorna begriper sig bättre på än de nu gällande.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Statens hantering av den islamistiska revolutionen

 1. DanTor skriver:

  Hej Bergersjö !
  Har begrundat dina senaste 4-ra inlägg räknat nedåt från 18/4-22.
  Fick ta mig en titt tre gånger på ditt sista inlägg, 18/4, var behövligt och rekommenderas var en-del att svälja om man säger så.
  Hursomhelst 4ra-dagarnas händelse gav dig slutsummering och den var behövlig att betrakta mer en en gång.
  Påskdagen du talar om Staten, -”staten det är vi”, ca 02.54 reflekterar du över att ”kväsa” njaee liiiite lurigt med Staten och att kväsa .
  Så var det då om Bibeln ca 04.27 och lagar i den och om stening, ok du har klassikern i NT –”utan synd kastar första stenen” de va-nått fruntimmer som låg risigt till, Life of Brian gör väl en variant av den.
  Emellertid nu talar vi folkslag med Islam som slags rättesnöre då gäller ej Nya Testamentet utan endast GT och Islam är väl närapå en blåkopia av GT därav stening.
  Du går vidare från 07.52 och helt riktigt tas mångkulturen i försvar genom att vi här i denna avkroken delar med oss av vår finess att stegla som svar på dessas att stena, gott fifty-fifty nått-sånt.
  Dock så var det då NT med Jesus Kristus och dennes kärleksbudskap, kan de händelsevis va-nått att ha i reserven dock givet efter ditt menande av visst utbyte av mångkultur ?

  • bergersjo skriver:

   Hej DanTor!
   Roligt att du orkade och ville kolla igenom mina inlägg flera gånger trots att du tyckte de var jobbiga.
   Alltså staten, om den aldrig kväser revolutionärer så blir det ju inbördeskrig. Precis som jag påpekade i filmen- om tyskarna hade gjort det med nazisterna 1923 skulle Hitler och många med honom inte gått vidare. Samma här nu, det är många unga krigsdugliga män från islamistiska kulturer som befinner sig i Sverige idag och fler lär det bli. Vill vi inte att Sverige ska bli ett kalifat, så gäller det att sätta ner foten hårt och kraftfullt.
   Vad gäller stening, det är ju ett mycket gammalt dödsstraff som använts i tusentals år i MENA-området. Jag nämnde inte Bibeln för att lyfta att steningen har med just någon av de abrahamitiska religionerna att göra, utan mer peka på kulturen. Stening hittar du som du själv skriver i NT och bland dödsstraffen i Andra Moseboken finns långa beskrivningar om varför och hur och om man ska stena en våldsam oxe. Det är alltså inte ens bara människor som har stenats till döds. Det är kultur det rör sig om.
   Och det är lite det som är min poäng: Människor som har den kulturen att stena människor till döds om de känner sig kränkta, de kommer aldrig att stoppas av den mesiga behandling vi har av brottslingar här i Sverige nu. De fyra personer (bara fyra av flera hundra) som tillfångatogs av polisen i Skäggetorp är redan fria. Tre av dem är svenska medborgare och kommer således inte att avvisas. Detta är MYCKET farliga människor och ingen av dem borde gå fria på gator och torg.
   Kärleksbudskap kommer man tyvärr inte så långt med mot sådana människor. Är det inte så även i kristendomen? Man ska förlåta den som gör en ont, visserligen dör man men då kommer man till Paradiset och allt blir gott.
   Då föredrar jag att vara såpass stark att ingen vill göra mig ont. Jag skulle ändå inte vilja förlåta det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s