Sverige packat av islamofober och rasister?

Efter den islamistiska terroristrevolutionen i Sverige påsken 2022, har mycket fokus tyvärr fortsatt att läggas på Rasmus Paludan- en man som faktiskt inte överhuvudtaget har med saken att göra.

Islamisterna och tokvänstern envisas med att säga att allting är hans fel- om vi haft såna där sköna medeltida blasfemilagar som de har i Mellanöstern, då skulle det ju inte blivit någon revolution. Inte än.

Sen har vi vettiga människor som vill stå för yttrandefrihet. Varför är det så viktigt för många av dem, som Jimmie Åkesson och Henrik Jönsson, att visa att de minsann inte gillar Rasmus Paludan?

De tycker han är en idiot, de tycker hans användande av yttrandefriheten visserligen är något han har full rätt till, och ska så ha- men icke desto mindre något beklämmande och idiotiskt som förtjänar att bemötas med skarp kritik, hårda ord och bättre idéer…

Detta är mycket viktigt för dem att påpeka, trots att de vet att Paludan inte är problemet här.

Alexander Bard ska därför ha en stående applåd. Han är en av de få som vågar säga hela sanningen istället för att även försäkra att han ogillar Paludan och aldrig skulle bete sig som honom.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s