Njutningsäktenskap- den mångkulturella sexhandeln

Redan sedan den tidiga medeltiden, då Sverige nyligen hade blivit ett kristet land, har man betraktat horeri och sexhandel med moral ilska. Snusk går inte för sig, det går rakt inte an, det är inte mer med det.

På 1700-talet högg man huvudet av människor som inte fattade att Herren vet bäst. Under 1800-talet, i samma veva som man började utdela humanare straff till övriga kriminella, gjorde man dock misstaget att göra samma sak gällande perversa privilegierade äckliga gubbslem. Dödsstraffet var sålunda borta även för torskar (och för sexarbetarna, icke att förglömma).

Under en hemsk tid i vårt land var sexhandeln faktiskt inte helt olaglig längre. Men med S-kvinnorna i spetsen såg man till att ändra på den saken 1999 med den stolta ”svenska modellen”, sexköpslagen som gör det olagligt att köpa sex, men inte att sälja den.

Och varför skulle man behöva köpa sex för den delen? Det är väl bara att gå ut i Pride-paraden och hångla på med random aktivist?

Oavsett, de privilegierade vita medelålders gubbslemmen finns alltid kvar, under sina stenar, och nu har de funnit ett sätt: Njutningsäktenskapen!

Just det: Mångkulturen hade redan långt före Den Store Profetens tid en sexhandel som är Halal, och den finns nu tillsammans med övrig mångkultur (som pizza, kebab, barnäktenskap, balkongflickor och könsstympning) här i Sverige för att stanna.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Historiska sagor och sagolika historier, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Njutningsäktenskap- den mångkulturella sexhandeln

 1. G skriver:

  ”Staten förhandlar bort vårt sekulära samhälle

  Genom ständiga hänvisningar till dialog, kompromiss och tolerans ringas vi som värnar Sveriges sekulära och socialt progressiva karaktär in i ett hörn där vi ska känna skuld gentemot djupt reaktionära krafter, skriver Fredrik Malm (L).”
  https://www.expressen.se/debatt/staten-forhandlar-bort–vart-sekulara-samhalle/

 2. G skriver:

  Hahaha. Jösses Johansson…

  ”Johansson tillrättavisas av talmannen efter svordomen

  Efter att ha kommit i konflikt med Moderaternas rättspolitiske talesperson Johan Forssell svor inrikes- och justitieminister Morgan Johansson (S) i riksdagen. Nu har han fått en erinran av talmannen, rapporterar Ekot.

  Händelsen uppstod i samband med en debatt om påskupploppen där Johansson och Forssell började diskutera om vilket utskott den senare suttit i och när. Moderaten gick fram till Johansson för att säga något, varpå justitieministern hörs säga ”du jobbade för fan för Reinfeldt”.

  I erinran ska Andreas Norlén informerat Morgan Johansson om att kammarens ordningsregler inte tillåter svordomar.”
  https://omni.se/johansson-tillrattavisas-av-talmannen-efter-svordomen/a/WjGe4G

  ”Johansson får erinran av talmannen – slår tillbaka: Märks att han är moderat

  Justitie- och inrikesminister Morgan Johansson har fått en skriftlig erinran av talmannen, för att han svurit i riksdagen.

  Det var i samband en riksdagsdebatt för ett par veckor sedan, som Morgan Johansson hördes säga ”du jobbade ju för fan under Reinfeldt” till moderaten Johan Forsell.

  ”Det märks att vi har en moderat talman när han kritiserar mig men låter sin partikamrats överklassfasoner passera opåtalat. Forsell vägrade gå och sätta sig när hans talartid var slut, utan travade över till min talarstol och störde mitt fortsatta replikskifte med en annan ledamot. Men det tycker tydligen den moderata talmannen är i sin ordning. Det är anmärkningsvärt.”, säger Morgan Johansson i ett skriftligt svar till Ekot.

  I en skriftlig kommentar till Ekot skriver talmannen att ”Ordningsreglerna för kammaren gäller lika för alla. I Mars 2020 inträffade en situation efter en avslutad debatt då en moderat riksdagsledamot svor åt ett statsråd. Jag kallade då ledamoten till mitt kontor och gav honom en erinran. Jag har även tillrättavisat ledamöter från andra partier.”
  https://sverigesradio.se/artikel/johansson-far-erinran-av-talmannen-svor-i-riksdagen

 3. G skriver:

  ”Polisens organisation är ett haveri utan dess like

  Vi som skriver under den här artikeln har en sammanlagd tid vid polismyndigheten omfattande över 1000 tjänsteår.

  Effekterna gällande förtroendet för svensk polis kopplat till bildsekvenser med flyende poliser, brinnande och kapade polisfordon samt upploppsmakare bärande polisuniformer och annan polisiär utrustning är svåröverskådliga.

  Det är dags att utkräva ansvar – både bland politiker och tjänstemän.”
  https://www.expressen.se/debatt/polisens-organisation-ar-ett-haveri-utan-dess-like/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s