Amineh Kakabaveh- för främmande makts intresse

Det är inte många av de människor som blivit utvalda för att representera svenskarna och styra vårt land, som verkar för rikets väl. Såväl Sverige som dess medborgare har länge stått vid randen av ett stup, då den stora majoriteten av våra politiker skiter så hejdlöst i sina uppdrag.

De är trolösa och illojala. Ofta rent förrädiska. Men aldrig åtalas någon av dem- trots att det finns många lagar om förräderi. Något att titta på för en vettig jurist, måhända?

Det här är något som pågått i många år. Man skulle kunna säga att det är tradition, kultur, norm och kutym i politikersammanhang att hugga Sverige och svenskarna i ryggen.

Likväl verkar många lyfta på ögonbrynen nu gällande politiska vilden Amineh Kakabaveh, vars röst socialdemokraterna totalt skamlöst köpte i somras för att Magdalena Andersson skulle kunna bli statsminister. För nu, när Sverige vill gå med i NATO, då visar det sig plötsligt att priset de fick betala var så mycket dyrare än de någonsin hade kunnat ana.

Och ja, även NATO är naturligtvis en främmande makt. Vi borde sannerligen inte gå med där utan att först ha en folkomröstning. Den skulle vi lätt kunna ha samtidigt som riksdagsvalet om bara några månader.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s