Sverigedemokraterna MÅSTE arbeta aktivt för Swexit!

EU blir mer och mer draget åt ett vänstervridet feodalsamhälle. Makten i nationalstaterna lämnas glatt och välvilligt över till Bryssel, demokratin försvinner och kommunismen odlas upp. Det EU som en gång startades för att bekämpa krig i Europa blir mer och mer utvecklat (eller invecklat) åt ett ”Tredje Riket”, en europeisk variant av USA, en modern Sovjetunion.

Det är inte så konstigt att vänstern, som från början inte alls ville att vi skulle vara en del av unionen, och som i många år ville att vi skulle lämna den, nu har svängt och istället blivit positivt inställda- eftersom EU är ett stort vänsterprojekt och inget annat.

Vilka är negativa då?

Sannolikt ganska många av de så kallade väljarna ute i landet, som inte vill att Bryssel ska ta över allting, plocka åt sig alltmer svenska skattepengar, bestämma allt fler av de galna lagarna som måste följas i Sverige och bara visar fingret när svenska väljare frågar efter demokrati.

Politiker då? Vilka av dessa är negativa?

Länge menade ju Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna att de ville lämna EU. Eftersom kommunisterna nu är helt positiva till unionen är deras politiker knappast negativa längre. Majoriteten av Sverigedemokraternas väljare blir sannolikt allt mer negativa för varje galenskap EU ställer till med- trots det har Sverigedemokraterna slutat arbeta aktivt för Swexit.

Inget parti i Riksdagen arbetar för det längre.

Så kan vi inte ha det. Vi måste lämna EU och Sverigedemokraterna verkar vara de enda i riksdagen som fortfarande är negativt inställda- därför måste de också återgå till att arbeta för att vi lämnar unionen.

Omgående!

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Sverigedemokraterna MÅSTE arbeta aktivt för Swexit!

 1. G skriver:

  Förhoppningsvis börjar SD arbeta för aktiv Swexit igen, det lär väl bli så när de inser att det inte lär gå att förbättra och minska EU från insidan. Problemet med EU-beslut är att så lite når den generella nyhetsläsaren, det mesta uppmärksammas av tidningars ledarsidor, skrivs om via debattinlägg och resten av allmänhetens bloggare + sociala medier.

 2. G skriver:

  Ja, Reka, ni är knasiga. Knas var ordet för (C)naspartiet, herregud så det velas fram och tillbaka, hur fan kan folk ens tänka tanken att rösta på partier som är likt köpa grisen i säcken, väljaren vet ju inte säkert vad den får…

  ”Saker förändras” – vill Centern regera med Socialdemokraterna?

  Centerpartiet tar stora steg mot att regera ihop med Socialdemokraterna. Samtidigt dalar opinionssiffrorna. Internt är situationen känslig.

  – Om det slutar med ett C som saktar in på 6,7 procent och Annie Lööf som vice statsminister så kommer ingen kritik att höras, säger en C-källa.
  ..[..]..
  En C-källa med flerårig insyn säger till DN att det i själva verket har varit klappat och klart länge att S är Centerpartiets regeringsalternativ. Nu märks det även utåt.

  – Annie Lööf har börjat säga saker som ”Ni på Ulfs sida” och sen den där gemensamma presskonferensen på båten, säger källan.

  Orsaken till att Lööf inte talar klarspråk är att det ännu finns interna motstridigheter.

  – Det är känsligt fortfarande. Annie Lööf är fången i sin egen retorik. Hon måste förhålla sig till den egna positionen. Det förs interna diskussioner, men folk tenderar att ändra sig. En del kan ändra sig två–tre gånger bara på en höst.

  Motsättningarna syntes öppet efter att pensionsförslaget från regeringen och C i samarbete med MP och V stoppades av högeroppositionen. En tweet om praxis och ”käbbel” från riksdagsledamoten Alireza Akhondi (C) besvarades av Centerpartiets ungdomsförbunds, CUF:s, förbundsstyrelseledamot Victor Rundström.

  ”Ovärdig tweet”, skrev Rundström.

  ”Står dig fritt att tycka. Själv tycker jag att det är mer ovärdigt att påstå att man är liberal och springer nationalisters ärenden”, svarade Akhondi, vilket fick Anton Sauer, gruppledare för Centerpartiet i Malmö, att tända till:

  ”Men skärpning. Förslagen i dag handlade inte om något som berör nationalism eller inte. Där fanns två dåliga förslag men du känner ändå för att få allt att handla om SD, kan partiet skaffa lite riktigt politik istället för att hela tiden bara prata om SD”.
  ..[..]..
  Centerpartiets ungdomsförbunds ordförande Réka Tolnai är inte helt nöjd med sitt parti. Siffrorna kunde varit bättre och hon tycker att det är olyckligt att Centerpartiet vill släppa fram regeringens budget.

  – Om medier alltid skriver om att Centerpartiet är knas, så kanske medarbetare också känner; är det knas nu?

  Är det knas då?

  – Jag tycker inte att det är knas per se. Vi vet vilka frågor vi ska gå till val på. Men man kan absolut prata om de dalande opinionssiffrorna. Vi måste fokusera på sakpolitiken. Jag tror att det är jätteviktigt att vi går tillbaka och pratar om det i stället för att enbart prata om vilka partier vi är emot, säger hon.

  De måste förklara för väljarna varför det är problematiskt för Centern att samarbete med SD eller V, menar hon.

  – Jag håller inte med SD om migration, mångkultur och hbtq, synen på ett öppet samhälle. De vill inte ha oss och vi vill inte ha dem. Sen ser vi att SD har omvandlat sin ekonomiska politik, de har gjort den mycket mer höger och borgerlig.

  Vänsterpartiets ekonomiska politik är mer svårsmält, tycker hon.

  – Vi föredrar privatiseringar, skattesänkningar och tror på att marknaden ska sköta sig själv. Vänstern är raka motsatsen, de vill förstatliga många fler saker, de vill höja skatten avsevärt för dem som är högst beskattade och är emot friskolor som helhet, säger hon.

  För CUF-ordföranden är valet mellan S och M enkelt: Den statsministerkandidat som går med på mest centerpolitik ska få partiets stöd.

  – Ulf Kristersson får ta ansvar för vilka partier han behöver för att bilda regering. Det får Magdalena Andersson också göra.
  ..[..]..
  Annie Lööf har å sin sida efterlyst ”fler vuxna i rummet”, en tydlig gliring i Ulf Kristerssons riktning.

  Moderaternas partisekreterare Gunnar Strömmer skrockar åt att det fortfarande skulle kunna vara tänkbart för C att ingå i regering med hans parti.

  – Jag tror att de länge har velat mörka i den frågan som riskerar att skada dem väldigt mycket i förhållande till borgerliga väljare inför valet. Jag tror de överskattar sina möjligheter att lura väljarna i den frågan, säger han.

  – Centerpartiet har under hela mandatperioden, under varje skarpt läge, valt att stödja Socialdemokraterna. Och också en socialdemokratisk budget, med höstens omröstning som ett undantag.”
  https://www.dn.se/sverige/saker-forandras-vill-centern-regera-med-socialdemokraterna/

  Nå, jag tror de som M kallar borgerliga redan har lämnat det velande C för annat alternativ, trots uttalanden likt nedan som Annie gör till Dagens industri…

  ””Vi har den mest utpräglade borgerliga ekonomiska politiken”, säger Annie.
  https://www.di.se/nyheter/loof-hojer-insatserna-for-samarbete-med-s-lovar-sankta-skatter/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s