Stockholms feministiska cykelbanor- totalt hål i huvudet

Det finns många viktiga saker att lägga skattepengarna på. Välfärden, försvaret… eller varför inte att ta bort gamla cykelsymboler med ett alltför maskulint utseende från cykelbanor, och sätta dit nya, feministiska sådana?

Det tycker man iallafall i Stockholm, där miljöpartiet härjar tillsammans med moderaterna.

Så miljöpartiets trafikborgarråd Daniel Helldén har varit runt och sett till att cykelbanorna ska bli lite mer jämställda. Eller lite mer feministiska. Eller kanske egentligen bara fullständigt idiotiska.

Stockholmare alltså… På vintern har de ”feministisk snöröjning”, på sommaren arbetar de flitigt med att feminisera trafiksymbolerna. Kan det vara så enkelt att de cyklat några gånger för ofta utan cykelhjälm, ramlat och fått så kallat ”totalt hål i huvudet”?

Tokvänstern kan verkligen aldrig bestämma sig. Man hade ju kunnat tro att de skulle se det som unket med ord som ”herrcyklar” och ”damcyklar” och istället stå för normkritik. Vilket skulle betyda, att de vore positiva till om personer som betraktade sig som kvinnor cyklade på cyklar som samhället betraktar som herrcyklar…

Men de har verkligen ingen logik, inget vettigt resonemang. Vansinne. Sverige och hela västvärlden är ett sjunkande skepp.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Historiska sagor och sagolika historier, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Stockholms feministiska cykelbanor- totalt hål i huvudet

 1. Mr Snaggle skriver:

  Jaså, du är igång med bloggandet på själva Midsommarafton t.o.m! 😀 Det kallar jag hängivelse.

  De måste väl inse att det behöver finnas ett alternativ till alla som inte vill ha mer feminism och mångkultur? Som faktiskt har väldigt negativa erfarenheter av det och vet att det inte har ett dugg med jämställdhet att göra? Då har man ju bara ett att välja på, som sagt. Tycker de det är konstigt då att många faktiskt väljer det?

  Det är en fantastisk bild av Sverige och svenskars intresseområden för politiska frågor de förmedlar. De skrattar åt oss ute i världen. Att de inte fattar det.

  • bergersjo skriver:

   Inte bloggandet: VLOGGANDET! 😉 Nä, som jag säger i filmen skulle jag ju varit ute i Bohuslän och firat Midsommar med gamla vänner, men jag vaknade magsjuk. 😦 Så denna Midsommarafton var inte mycket att hänga i julgranen för min del, så att säga… 😛
   Så då när jag ändå inte hade bättre för mig så passade jag på att raljera lite om någonting i vloggen, nu när jag inte haft energi att göra det på flera dagar.
   Tokvänstern skiter i alla som inte tycker som de själva, för människor som har ”fel värdegrund” är ändå inget de tycker man behöver bry sig om.
   Hela västvärlden är en sjunkande skepp. Vår civilisation står på branten nu.

 2. Mr Snaggle skriver:

  Finns t.o.m. vedertagna epitet för alla som ifrågasätter och kritiserar, ser igenom det och inte håller med. Vit kränkt man, Incel, kvinnohatare etc för alla som inte gillar feminismen och rasist eller det lite finare uttrycket främlingsfientlig för alla som ifrågasätter mångkulturen.

  C är ett skitparti som jag väldigt gärna skulle se åka ut ur riksdagen. Men det är väl MP och L man kan hoppas på. Och det är ju inte fy skam det heller! 😉

  Låt det sjunka. Som världen är eller har blivit, är jag helt med dig om att mänskligheten lika gärna kan gå under. Folk är rätt vidriga av naturen i vilket fall, som sagt.

  • bergersjo skriver:

   Tyvärr kommer knappast mänskligheten gå under nu, bara västvärldens civilisation. Och jag är tveksam till om MP och L faktiskt ryker. Men OM de gör det så vore det såklart härligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s