Terroröverfallet i Oslo- inställd prideparad

Vad som hänt i Oslo är alltså att kurden Zaniar Matapour från Iran ska ha dykt upp utanför en så kallad gaybar och ropat ”Allahu Akbar” för att därefter skjuta mot människor. Två ska vara döda och 21 skadade.

Det här är en man som enligt en familjemedlem samt enligt sin advokat, då han tidigare dömdes för narkotikabrott, ska lida av paranoid schizofreni. Han ska även ha andra psykiska problem.

Och detta är ju fullt möjligt. Kanske har han hört röster som viskat i hans inre att han måste ge sig ut och döda. Kanske är det så det har varit. Kanske är han ett offer för psykisk ohälsa.

Men det spelar liksom ingen roll!

Så tidigt som 1999 dömdes han till fängelse för en knivattack. Polisen har hållit koll på honom sedan 2015 på grund av hans kopplingar till ett extremt islamistiskt nätverk (som om inte vartenda djävla islamistiskt nätverk vore extremt, dah!) och hade kontakt med honom senast i maj. 2016 dömdes han för narkotikabrott.

Vad i helvete gjorde den här mannen fri ute i samhället?!

Chefen för den norska säkerhetstjänsten Roger Berg säger att de inte kände någon oro att Matapour skulle göra vad han gjorde, utan snarare tvärtom.

Det är som om man skulle tro att Berg var en svensk socialdemokrat, för han är ju för fan mer naiv än självaste Stefan Löfven! Att detta terrordåd skedde i Norge och inte i Sverige- det var rena slumpen. Vi har gott om människor som Matapour som går fria även här.

Efter terrordådet ställde den norska polisen in prideparaden i Oslo. Ytterst märkligt! Själv menar jag att det istället borde varit precis tvärtom. HBTQ-rörelsen har inget behov av att stödjas av samhället i varesig Sverige eller Norge i vanliga fall.

Efter ett terrordåd är det inget vanligt fall.

Dessvärre tror jag att vi kommer att se mer av detta alltefter den vidare islamiseringen av västvärlden…

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s