Sossarna blåser Amineh Kakabaveh- skakar hand med Erdoğan

Så fick då politiska vilden Amineh Kakabaveh lära sig den hårda vägen att man aldrig, aldrig, aldrig kan lita på en socialdemokrat. Precis som hon själv utnyttjade den svenska riksdagen som politisk plattform för sin egen kurdiska agenda, utnyttjade sossarna henne och hennes mandat i riksdagen så länge de behövde det- för att sedan bryta kontraktet med henne och kasta henne under bussen.

Naturligtvis.

Att det var precis vad som skulle ske borde hon också ha förstått, och det är väl mycket möjligt att hon också gjorde. Men icke desto mindre sved det säkert när det hände, och kanske hade hon inte trott att de skulle backstabba henne så fort. Kanske hade hon trott att det åtminstone skulle bli efter valet, när hon inte har något riksdagsmandat att hota med längre och när sossarna eventuellt inte längre har regeringsställning.

Skål för detta, säger jag. Inte för att jag gillar att Sverige skriver kontrakt med skurkstaten Turkiet och islamisten Erdoğan, nej fy fan! Men för att sossarna så öppet precis några månader före valet återigen visar att de inte går att lita på, och för att Kakabavehs tid fick ett nesligt slut. Det är inte alls fel att hon arbetar för kurdiska intressen- men i Sveriges Riksdag ska hon arbeta för svenska. Det gjorde hon inte.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s