Svensk antidemokrati, Kronprinsessans födelsedagskonsert och lekande clowner

Det var ett tag sen jag kritiserade monarki, och det faktum att Sverige fortfarande har ett äkta Game of Thrones-statsskick. Men nu kände jag att det verkligen var på tiden, efter att ha sett framförallt Dick Erixon sitta och stödja rojalismen i den annars så vettiga youtubekanalen Riks, och därefter plåga mig själv (eller nåja, jag fick ett och annat gott skratt åt tramset också) igenom SVT:s en och en halv timme långa födelsedagskonsert för Kronprinsessan i Borgholms slottsruin.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Svensk antidemokrati, Kronprinsessans födelsedagskonsert och lekande clowner

  1. Mr Snaggle skriver:

    Åh, Sven… Där gick du miste om 1, 5 timme av ditt liv som du aldrig får igen! 😦 Tänk på ålderns höst, när du tänker tillbaka på allt du kunde gjort istället… Och då kanske minns gårdagen med bitterhet!

    Men för att vara seriös: Bra vlogg igen. Varje partis snack om demokrati och allas lika värde är bara bullshit. Och jättesynd att de få partier som är lite vettigare ändå är så starkt för monarkin. Jag lämnade Sthlm för en dagstripp när hon gifte sig, just för att slippa det.

    • bergersjo skriver:

      Fast om jag minns rätt så höll de på i hela landet i flera månader med det där giftermålet, så en dagstripp utanför Hufwudstaden kan ju inte ha hjälpt mycket! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s