Blomtåg och regnbågsflaggor- politisk propaganda i det offentliga rummet

Nu när det snart är val ökar trycket: Trycket av politisk propaganda överallt i det offentliga rummet. Affischer överallt med lögner och floskler: Alla ska med! Tillsammans kan vi göra vårt Sverige bättre! Vi agerar! Fler poliser och hårdare straff!

Bilder på krokodilansikten av politiker som stirrar på en. Politiker varav de flesta vanligtvis aldrig lämnar sin bubbla. Aldrig pratar med andra människor än övriga inom nyadeln. Bara står där och kör sitt skådespel och håvar in skattepengar för det, för att sedan vart fjärde år ett kort litet tag visa upp sig på nytt: Rösta på mig!

Röstar du inte, har du minsann ingen rätt att gnälla. Och röstar du, så får du lov att gnälla över att politikerna skiter i att genomföra vad de lovat. Du får ju faktiskt rösta en gång till om fyra år! Det är demokrati, det…

Men detta är inte den enda politiska propagandan som trycks upp i ansiktet på varenda människa. Det allra vanligaste är HBTQI-rörelsens Pride-flaggor, som numera brukar hänga och vifta på i stort sätt varenda flaggstång i varenda stad här i landet, oavsett det är prideparad eller inte.

Detta är ju något som vänstern gjort till sitt, det handlar inte om sexualitet längre utan rätt och slätt om vänsterpropaganda. Hela staten har hoppat på tåget och lallar med, polis och militär deltar med uniform och allt. Alla ska med, utom Sverigedemokraterna då såklart, för de har fel värdegrunder!

Därför känns det nu så roligt att vänstern blivit upprörda över att Sverigedemokraterna målat ett eget politiskt propaganda-tåg som de åker omkring med i huvudstaden.

Inte så roligt längre? Se det såhär: Trots era värdegrunder och värderingar är ni säkert ändå välkomna att åka med på Sverigedemokraternas tåg…

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Blomtåg och regnbågsflaggor- politisk propaganda i det offentliga rummet

 1. Mr Snaggle skriver:

  Tåget (eller ett av dem, hur många det nu rör sig om?) åkte precis förbi här utanför en dag! Jag såg det från balkongen.

  Värt att nämna här, är ju att det är många invandrare som röstar på SD och troligtvis även homosexuella. Men det är ofta jobbigt att behöva få politik uppkörd i ansiktet rent allmänt på ställen där man inte bett om det. Konserter och dylikt, när artisten hellre pratar på om det och håller långa utläggningar än att göra vad folk har betalat och kommit dit för. Folk buade ut en artist en sån gång, minns jag.

  • bergersjo skriver:

   Vad jag förstått ska det bara handla om ett enda tåg. Segertåget kallar de det för. 🙂

   Självklart är det massor av invandrare och homosexuella som röstar på Sveriges tredje största parti. Vad jag vill minnas har de också räknat ut att de är fler kvinnor som röstar på dem än vad det är som röstar på Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Centerpartiet tillsammans…

   På samma sätt är ju de allra flesta svenska homosexuella människor inte idioter som vill politisera sin läggning och köra upp den i ansiktet på hela världen. De flesta som dansar runt i pridefestivalerna ÄR ju inte ens HBTQi-personer längre utan bara vänsteraktivister av olika slag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s