Socialdemokraterna- ett säkerhetshot

Nu såhär drygt en vecka innan valet gick alltså integrations- och migrationsminister Anders Ygeman, som fick sparken för Transportstyrelse-skandalen, och försvarsminister Peter Hultqvist, som även han stod inför misstroendeförklaring den gången, ut i pressträff och anklagade oppositionspartiet Sverigedemokraterna för ”säkerhets- och utrikespolitiska hot”.

Det är det vanliga sossenarrativet att anklaga Sverigedemokraterna för att vara ”ryssvänliga”, exempelvis genom att babbla på om att Åkesson inte ville välja Biden eller Putin som ledare för Sverige, trots att Åkesson faktiskt sa att han självklart valde amerikanskt samhällssystem framför ryskt.

Här behövs påtryckande journalister som påminner sossarna om att Stefan Löfven inte ville välja mellan Trump och Putin, och kräver att få veta ifall sossarna betraktar sig själva som ryssvänliga, och om inte, så varför, om nu Sverigedemokraterna skulle vara det.

Här behövs jobbiga journalister som grillar varenda sosse för att de fortfarande efter 28 år främjar islamismen, som enligt SÄPO är ett av de största hoten mot Sverige.

Sossarna är själva ett stort säkerhetshot, som medvetet i många år har arbetat aktivt för att göra om Sverige till ett kalifat. De är fientliga mot såväl vårt rike som våra medborgare. Desperat går de här ut och projicerar sitt eget förräderi på ett annat parti. Unket!

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s