Bilan Osman om att vara en synlig muslim i Sverigedemokraternas Sverige

Jag lyssnade på Navid Modiris samtalspodd ”Hur kan vi?”, där han hade besök av den islamkritiserande sverigedemokraten Richard Jomshof och muslimen Bilan Osman, varav den senare nu efter riksdagsvalet verkar orolig över att få vara en ”synlig muslim” i Sverige.

Jag visste inte mycket om Osman tidigare, jag kände till att hon var en twittrare, men själv håller jag mig borta från det internetavloppet, så det sa mig inte så mycket. Men allt eftersom jag lyssnade på hennes snack under poddavsnittet funderade jag på ifall hon var dum i huvudet eller en listig lögnare. Hon framställde sig nämligen verkligen som en så kallad ”ung dum blondin” (det är alltså ett uttryck, man behöver varken vara ung eller blondin för att vara en sådan, och man kan vara såväl ung som blondin men ändå både klok och intelligent).

Exempelvis påstod hon att Partiet Nyans inte är islamistiskt, och hon kallade den muslimska världen för ”den så kallade muslimska världen”, vilket torde innebära att hon inte medger att den existerar.

Men nu har jag lite snabbt kollat upp henne, och konstaterat att hon är tokvänster och arbetar på extremvänsterblaskan Dagens ETC och Expo. 2013 var hon med om att starta ”hijabupproret”, vilket syftade till ett normaliserande av att bära det muslimska hucklet i Sverige, vilket alltså innebär att hon arbetar flitigt med islamiseringen av vårt land.

Trots att hon själv är muslim måste hon som tokvänster tydligen blunda för muslimers syn på HBTQ-personer, för vilkas rättigheter hon också- som tokvänster- naturligtvis hörs. Och som äkta woke har hon uttryckt att hon ”föraktar vita människor” samt inte ”pallar med vita människor”.

Hon är således rasist också.

Man kan ju undra: Vad gör hon i vårt land egentligen? Borde hon inte trivas bättre i Somalia? Svaret är dessvärre nej. Det är här i Västvärlden som wokekulturen existerar. Det är här den kommer att sänka det skepp den seglar i.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s