Ska Folkpartiet sitta i regeringen?

Nu gör media en stor grej av att Sverigedemokraterna- landets näst största parti- inte vill ha Folkpartiet- riksdagens minsta parti- i regeringen. Själv tycker jag inte det är det minsta märkligt: Folkpartiet vill ju inte ha Sverigedemokraterna där.

Personligen tycker jag inte att Folkpartiet hör hemma i riksdagen. Enda orsaken till att de lyckades bita sig kvar, är att de fick uppbackningsröster från personer som annars hade tänkt rösta på Moderaterna eller Kristdemokraterna.

Folkpartiet vill vara det nya Miljöpartiet- ett litet, litet extremistparti, som slinker sig in i regeringen och bestämmer allting.

Ganska odemokratiskt, om jag får uttrycka mig.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Ska Folkpartiet sitta i regeringen?

 1. Mr Snaggle skriver:

  L är det riksdagsparti jag faktiskt är minst insatt i. Men även det som jag ofta brukar få MINST matchning med på de där valbarometrarna. Det kommer ofta bland dem längst ned.

  • bergersjo skriver:

   Folkpartiet är fullständigt meningslöst. Ett parti med hälften centerpartister och hälften moderater som inte kan komma överens om något. De kommer att förstöra allting den här gången.

   • Mr Snaggle skriver:

    ”Folkpartiet är fullständigt meningslöst. ” Det är det intrycket jag har fått av dem, ja.

 2. Mr Snaggle skriver:

  Vilken är egentligen deras främsta målgrupp och väljarskara?

  • bergersjo skriver:

   Idioter som inte fattar att det är dags att byta parti. Hälften av dem kan lika gärna rösta på centern och andra hälften på moderaterna eller kristdemokraterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s