Magdalena Andersson: ”Ett svagt regeringsunderlag!”

När Kristersson så slutligen efter mycket krångel verkar få ihop sitt regeringsunderlag, uttalar sig såklart den snart-före-detta statsminister Magda Andersson oerhört bittert och gnäller om att regeringsunderlaget är svagt och att de partier som lyckats arbeta ihop det, har fokuserat på att lösa sina egna problem, och inte Sveriges.

Och tja, hon har ju förvisso rätt där. Men vad skulle de gjort då? Det är såhär demokratisk politik fungerar, speciellt när de flesta partier vägrar att samarbeta med alla de övriga folkvalda- ja rentav visar sig stolta över sin trotsiga tjurskallighet. Det är ju den som gjort att hela riksdagen i så många år varit svag och och stått på is istället för att arbeta med Sveriges problem!

Andersson kastar verkligen sten i glashus. De så kallade ”borgerliga” partierna gör ju åtminstone ett försök här- även om Folkpartiet naturligtvis kommer att sabotera allting ett stort antal gånger, som ”det nya Miljöpartiet”- men de försöker att samarbeta, och lösa Sveriges problem.

Sossarna och deras lakejer fortsätter samma väg de gått i många år för att dra Sverige ännu längre ner i avgrunden. De är stolta över att inte samarbeta- stolta över att strunta i vad väljarna givit för mandat.

Där kan man då verkligen inte snacka om att försöka fokusera på Sveriges problem. Såvida Magda inte syftade på att ställa till det ännu värre för vårt land?

Man vet aldrig…

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s