Bojkotta Nobelfesten- det handlar inte om Åkesson!

Jag tror absolut inte på ”alla människors lika värde”. Men däremot tror jag på alla väljares lika rättigheter i det här djävla landet, och tycker att det vore lämpligt om de folkvalda visade lite respekt för demokrati.

Därför lämpar det sig inte att somliga partiledare går på Festen För Inbördes Beundran och frotterar sig med diplomater från mördardiktaturer som Saudiarabien, Iran och Kina, samtidigt som Åkesson inte bjuds in. Det är inte Åkesson det handlar om- det är att Nobelstiftelsen tydligt visar att de inte betraktar alla människor varesig som lika värda eller lika berättigade.

Inte heller lämpar det sig att vår statschef, Hans Majestät Konungen (som även han är ett utmärkt exempel på att varken staten Sverige eller Nobelstiftelsen tror på ”alla människors lika värde” eller alla människors lika rättigheter) har något med Nobelstiftelsen att göra.

Hela staten Sverige borde bojkotta Nobelstiftelsen och deras kalas.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bojkotta Nobelfesten- det handlar inte om Åkesson!

  1. Mr Snaggle skriver:

    Bra sagt. En väldig dubbelmoral och hyckleri.

  2. Mr Snaggle skriver:

    De där lärarna och alla andra som försökte forma en i unga år hade man inte behövt lyssna på. Läroplanen utgick oftast bara efter normen. Vad man ska och förväntas tycka. Bättre att alltid bilda sig en egen uppfattning och bild av världen och människor och hur de är. Man behöver inte beundra kungahuset på något sätt och de är inga att se upp till. Folk ur sk utsatta grupper är inte alltid offer per defination och kämpar ofta bara för just sin egen grupp medan de har massor av fördomar om folk ur andra grupper. Osv osv. Bedöm varje person som en individ istället, skulle jag säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s