Oskuldsoperationer i Sverige- det är mångkulturen.

I SVT har de stolt gått ut med en ”nyhet”, att det finns kliniker i Sverige som går med på att göra så kallade ”oskuldsoperationer”, som om det vore världens scoop.

Med tanke på att här fortfarande är helt lagligt både med manliga könsstympningar och ”könskorrigeringar” (som ju faktiskt rent ärligt inte är något annat än könsstympningar det också), så är själva ”oskuldsoperationerna” i sig inte det obehagliga. Det allvarliga är snarare orsaken till dem: Hedersförtryck.

När SVT:s journalist lurar kliniker att hon behöver ”oskuldsopereras”, säger hon att det handlar om liv och död. SVT nämner hjälp från polis och socialtjänst- vad de inte fattar, är att om en släkt i en ”hederskultur” bestämmer sig för att döda en familjemedlem, så kommer de också att göra det förr eller senare. Det är inte mycket den svenska polisen kan göra åt saken.

Och då kan man fråga sig: Hur kommer det sig att den kulturen finns här i Sverige?

Det är faktiskt inte märkligt alls. Det är ju mångkulturen! Mångkulturen är inte bara pizza och kebab. När ska vänstern fatta det?

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s