”Drag Story Hour”- fula gubbar på bibliotek

Så för några år sedan började ”drag-artister” åka omkring på amerikanska bibliotek och läsa sagor för småbarn. Och det var naturligtvis en jättebra plan att sätta igång med här i Sverige också, såklart!

Utom för tråk-moralisterna inom Sverigedemokraterna. Dessa vill inte att ”drag-artisterna” ska få skattepengar för sin ”drag story hour” utan tycker istället att barn ska få vara barn.

”Jaa, men vad är det stora problemet då? Alla barn gillar väl vuxna som klär ut sig och alla barn gillar väl sagor?”

Grejen är, att ”drag-artister” inte bara är ”vuxna som klär ut sig”, De är burleska gubbar som försöker spöka ut sig så sexuellt kvinnligt de bara kan. De kallar sig ”Lady Busty” och ”Miss Shameless” och liknande- bara det visar ju vad de pysslar med.

De passar in på burleska fester, inte på bibliotek med småbarn.

Vad läser de för sagor för småbarnen? Bröderna Grimms sagor och sådant? Nejdå. ”Leo, pojken med snippan”.

Just det.

Dessa ”drag-artister” är alltså inget annat än politiska aktivister som gör sitt bästa för att trycka upp nån sorts sexuell åsikt i ansiktet på småbarn.

Ren hjärntvätt av riktigt fula gubbar, som dessutom bekostas av skattepengar.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till ”Drag Story Hour”- fula gubbar på bibliotek

 1. Mr Snaggle skriver:

  Tacka vet jag Magnus Ugglas gamla slagdänga Fula Gubbar. Lyssnar hellre på den. Uggla var cool på den tiden.

  Här har du en fantastisk nyhet om du vill ha något att skriva om! M – Partiet som sägs vara mest emot att gå på bidrag och samtidigt har de rätta prioriteringarna för vart skattemiljonerna ska gå:

  https://www.tv4.se/artikel/5ECxdLqt4so4TKByzXvF7i/kungen-far-mer-pengar-trots-tuffa-tider-foer-svenska-hushall

  Vi lever fan inte i någon jävla demokrati i det här landet.

  • bergersjo skriver:

   Dock måste man säga att gubbarna i Ugglas sång inte är en hundradel så otäcka eller läskiga som RIKTIGA fula gubbar, för det handlar ju bara om vanliga GAMLA gubbar som attraheras av unga kvinnor. Det handlar inte, som i ”Drag Story Hour”, om djävligt obehagliga pedofiler.
   Sant, monarkin borde verkligen skickas tillbaka till medeltiden där den hör hemma.

   • Mr Snaggle skriver:

    Det är egentligen fullt förståeligt av naturen att alla män oavsett ålder attraheras av yngre kvinnor, då det ju är de som står för skönhet och fertilitet. Enda anledningen till att de flesta anpassar sig efter åldern och aldrig skulle närma sig dem, är att chansen till framgång ju är näst intill obefintlig efter en viss ålder. Såvida man inte just är rik eller känd etc då. Då kan man alltid få det, oavsett både ålder, personlighet och utseende. Åtskilliga exempel skulle ju kunna ges på det med…

 2. Mr Snaggle skriver:

  Vidare tips för blogginspiration är ett inlägg om händelsen kring ”influencern” Margaux Dietz, som ju alla tycks prata om nu… Kanske som kontring på den eviga skiten inom feminismen om hur mycket mer empatiska, goda, duktiga, intelligenta och bättre kvinnor är som människor än män på de flesta sätt.

  • bergersjo skriver:

   Vad är hon för någon?

   • Mr Snaggle skriver:

    Bara googla ”Margaux Dietz blodig man”, så får du upp massor av artiklar om historien. Alla pratar om det nu.

   • bergersjo skriver:

    Haha! Är det Ebba Buschs väninna som hittade en blodig gubbe utanför sin dörr, och skickade ut sin son att peta på honom och gjorde en rolig vlogg om det? 😀 Helt galet. Surrealism. Jag var helt övertygad om att det var fake, tills hon bad om ursäkt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s