”Stoppa sosseriet”… eller kanske inte riktigt va?

Mycket snack och liten verkstad. Kristerssons regering har möjligheten nu att göra sitt djävla ”paradigmskifte”, likväl fortsätter de att vandra vidare samma väg som Reinfeldt och sossarna slagit in på. Fortsätter att gräva Sveriges grav allt djupare.

Och Sverigedemokraterna som inte ens sitter i regeringen backar upp den, trots att de har alla möjligheter att kritisera. Är det alltså ÅTTA sossepartier nu som sitter i riksdagen? Är vi tillbaka 20 år i tiden, då vartenda djävla riksdagsparti drev samma usla politik?

Det verkar fan inte bättre.

Det är dags för regeringen att börja leverera, dags att hålla sina vallöften, dags att arbeta för Sveriges och folkets väl och dags att fucking stoppa sosseriet!

Och det är dags för Sverigedemokraterna att sluta vara nickedocka. Det vinner de ingenting på!

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ”Stoppa sosseriet”… eller kanske inte riktigt va?

 1. Mr Snaggle skriver:

  Du måste ha förståelse för att Socialdemokraterna faktiskt har väldigt många som sympatiserar med dem också. Det är alltså inte FEL att göra det heller – De har helt enkelt bara en annan åsikt och värderingar än du. Så fungerar världen.

  Du borde verkligen träna dig på ödmjukhet och att se saker från andras synvinkel. Förstår att folk kan tycka du är jobbig.

  • bergersjo skriver:

   Absolut, man kan sympatisera med sossarna, antingen om man själv är en parasit som vinner på deras politik, eller också om man har ett självskadebeteende. Men Sverige och svenskarna förlorar på deras politik, DET är sant. Det bygger inte på åsikter eller värderingar. Bara på sanningen.
   Folk får mycket hellre tycka att jag är jobbig än att jag skulle vara falsk mot mig själv. Jag är ödmjuk så det räcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s