Skillnaden mellan drag queens och transpersoner…

Under den senaste månaden har ju Sverigedemokraterna visat upp att de inte tycker att skattepengar ska läggas på att män utklädda till kvinnor ska sitta och läsa böcker om små barn och deras könsorgan för riktiga småbarn på bibliotek.

Dels tycker de väl att skattepengarna går att använda till viktigare saker, men de skäms heller inte för att erkänna att de ser en olämplig aspekt i hela grejen.

Sverigedemokraternas partisekreterare Mattias Bäckström Johansson hade nyligen en debatt i SVT:s program Aktuellt med Miljöpartiets språkrör Märta Stenevi gällande det faktum att Sverigedemokraterna i Trelleborg försökt stoppa barndragshowen där på samma sätt som tidigare gjorts i Kalmar.

Det var en minst sagt komisk debatt, då Stenevi inte hade något som helst argument att komma med, utan istället bara försökte kasta halmgubbar och anklaga Sverigedemokraterna för att vara ”som Putin”, och ”misstänkliggöra och attackera HBTQI-personer”.

Själv undrar jag om Stenevi överhuvudtaget vet vad det är för skillnad mellan drag queens och transpersoner?

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s