Är Muharrem ”Murre” Demirok Skogsturken?

Ja, det finns ju en och annan turk här i Sverige, men det vore väl rasistiskt att förutsätta att flera stycken av dem vore helt galet våldsamma? Mer sannolikt vore väl då att om någon gick runt och skallade folk för drygt 20 år sedan, och en annan blev viralt känd för att vilja ge någon som kastat frisbee stryk vid ungefär samma period, så var dessa båda turkar i själva verket samma person?

Jag säger inte att det är så det förhåller sig, men verkar det inte logiskt? Sannolikt? Troligt? Således: Är Muharrem Demirok samme person som kallades ”skogsturken” för snart 20 år sedan?

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dagligt flum, Historiska sagor och sagolika historier, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Är Muharrem ”Murre” Demirok Skogsturken?

  1. G skriver:

    Detta att leka med namn är ju nästan alltid roligt, ibland poppar något upp i skallen som man själv kanske inte ens räknat med. Så var fallet med Murre. Efter ett tag så kände jag bara att va fan, det är något med hans efternamn som låter bekant, Demirok, hmm, till sist kom jag på vad det var och frågade en bekant: vad blir det om man i efternamnet tar bort ”rok” och ersätter med ”moore” istället? Det blir ju Demimoore. Alltså, Muharrem Demimoore!

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Demi_Moore

    Ursäkta för min dåliga humor 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s