Blogg

Det är här jag skriver de flesta av mina krönikor nuförtiden.

Krönikorna kan handla om allt möjligt, samhällsproblem, politik, media, historia, moral, religion och andra tossigheter. Nyheter och dumheter, trams och flams. Det mesta med en vass satir, med ett ytterst synligt allvar bakom.

Naturligtvis skriver jag också av och till om Maniac Media.

2 kommentarer till Blogg

 1. Joachim skriver:

  Jämställdheten skulle må gott att dina perspektiv och slutsatser sprids i vidare kretsar nu när Per Ström valt att inte lägre fronta den lilla högljudda klicken talibanfeminister. Välkommen till Twitter!

  • bergersjo skriver:

   Tack så mycket! 🙂
   Visserligen vore det nog roligt om vidare kretsar läste vad jag skrev, å andra sidan vete fan om jag skulle vilja bli deras nya stora hatobjekt… 😉
   Sen vet jag inte om just Twitter är rätt media heller, jag har inte någon jättestor erfarenhet av det, men vad jag sett än så länge uppfattar jag det som en blandning mellan Facebook och 90-talets ful-chatt mIRC, där alltför många sitter och trollar med sandlåderetorik, härskarteknik och totalt utan skrivkunskaper.
   Fast vem vet, jag kan ju ha fel! Om Twitter ligger kvar ytterligare några år så lär jag väl hamna där tillslut, jag med…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s