Författarskap

Jag började skriva fantasyromanen ”Sorgstenen” hösten 1991 eller eventuellt våren 1992. Första upplagan av boken kom ut våren 2001, som Maniac Medias första officiella produkt.

Efter ett halvår var romanen slutsåld. Ett tag såldes den därför digitalt över internet, men det är ett avslutat kapitel.

Fantasyroman nummer två, ”Hjältarnas Bok”, ligger däremot ute i handeln. Den skrevs mellan 1994 och 1996 och finns till salu på bland annat SF-bokhandeln, Fantasybokhandeln, Akademibokhandeln och Wettergrens, och så går den naturligtvis att beställa hos Maniac Media.

Jag har även en tredje färdigskriven roman som ligger och väntar på att få se dagens ljus (denna gången skönlitteratur om en nära framtid istället för fantasy), samt en hel del poesi, sagor, noveller, filmmanuskript och allsköns raljerande.

Av och till har jag skrivit en del artiklar, kolumner, krönikor, intervjuer och recensioner, exempelvis i Swedenmetal, Tolkiens Arda och Signaler från Sverok. Framförallt har jag dock fokuserat på att skriva i min blogg de senaste åren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s