När vill Centern, Folkpartiet och sossarna bomba Ryssen?

Nu har Åkesson tydligen visat sitt rätta ansikte som Putinist och landsförrädare, om man får tro exempelvis Folkpartiets riksdagsledamot Joar Forssell. För Ukrainas sak är vår, och då går det inte an att få för sig att föreslå att riksdagen ska sätta en årlig gräns för stödet till Ukraina.

Tja… Åkesson och hans parti har ju varit med och bestämt att vi ska vara med i NATO. De har också helt och hållet varit med och stått för Sveriges militära stöd till Ukraina. Och inte heller vill de lägga ner den saken.

Men sossen och tidigare försvarsministern Peter Hultqvist menar ändå att Åkesson med sin idé är ovanligt korkad och spelar Putin i händerna. Folkpartiledaren Johan Pehrson håller med, och menar att det inte finns någon gräns för vårt stöd. Och Centerns partiledare Muharrem ”Skallaturken” Demirok kräver att statsministern tydligt ska markera mot Åkessons idé, och öka det svenska stödet.

Öka? Hur kan man öka något som saknar gräns? Var det inte alldeles nyss så att Åkessons fel var att han ville sätta en gräns?

Kanske är det så att Forssell, Hultqvist, Pehrson, Demirok och övriga upprörda politiker tycker att det är dags nu att vi skickar de svenska soldaterna till kriget? Om Ukrainas sak är vår, och vi håller på att stödja dem militärt, och har gått med i militäralliansen NATO just på grund av Ryssens krig mot dem… Ja, då är det väl dags att vi börjar kriga ordentligt snart?

Att skicka vapen, ammunition, JAS-plan och så vidare, det duger inte. Det är inte tillräckligt! Ska vi stödja ett krig rejält och utan gräns, ja då innebär det att vi krigar vi med. Så det så!

Nu har vi ju tillgång till kärnvapen. Nu är nog Putin rädd. Snart kommer pride-flaggorna att synas tydligt över hela Moskva. Hehe.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar