Lider Sverigedemokraterna av HOMOFOBI- eller skriver Aftonbladet Fake News?

Om man kritiserar islam, ja kan man räkna med att bli anklagad för att lida av islamofobi. Fobi. En irrationell och överdriven skräckkänsla. För det kan ju inte vara så att man har en poäng i sina kritiska argument…

Samma sak är det med HBTQ-politiken. Om man inte är den vanliga woke-politikern som vill dansa med i Prideparaderna med rosa ”fittmössor” och övriga utspökelser, om man inte vill använda sexuell läggning till politisk karriär, om man rentav inte tycker det går att välja kön… Ja, då beror det på fobi.

Homofobi. Bögskräck.

Det förklarar Aftonbladets ledarskribent Jacob Lundberg i sin ytterst märkliga text från igår, där han menar på att Sverigedemokraterna ska lida av någon sorts ”bögskräck”.

Jag säger tvärtom. Det är han, och självklart Aftonbladet, och för den delen även Pride och RFSL, som lider av skräck för Sverigedemokraterna. Det har de visat tydligt i många år, så den saken är säker.

I övrigt, så är det bara trams att anklaga människor för att ha ”skräck” så fort man inte kan argumentera emot dem…

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar