Colin Nutleys film Black Jack och en incel-artikel samma dag på SVT!

Så 20 april 2020 lägger SVT upp en artikel om incels på internet. Inget märkvärdigt med det, de har lagt upp många sådana tidigare och den typen av artiklar ingår bra i den svenska samhällsnormen.

Vad som känns konstigt är att samma dag visar de Colin Nutleys film ”Black Jack” från 1990. I sanning en hemsk antifeministisk kvinnohatande gammal bitter incel-film!

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Colin Nutleys film Black Jack och en incel-artikel samma dag på SVT!

 1. Mr Snuggle skriver:

  Bra vlogg igen.

  Som man med dåliga erfarenheter av kvinnor kommer man alltid få frågan vad man gjort för fel. Medan man som kvinna kommer få höra att alla män är svin. Att kvinnor kan göra fel är uteslutet. Ändå är det ett enormt samhällsproblem med alla kvinnor som valt kriminella och våldsamma män. Och skattekostnad för skyddade boenden, etc. Ett obefintligt är alla snälla män som aldrig blivit valda av någon. Men självklart ska dessa nu ses som potentiellt farliga också, det förvånar mig inte ett dugg. Ej en enda gång har jag sett kvinnor som i första hand söker en man som är snäll mot dem. ”Nice guys finishes last” stämmer helt, efter allt jag själv sett och upplevt.

  • bergersjo skriver:

   Det kommer ju ifrån biologiskt ursprung som utvecklats under många miljoner år, långt före människan fanns. Hanen ska uppvakta och honan ska välja och vraka bland de som uppvaktar. Och då väljer hon den mäktigaste för att denne ska kunna skydda flocken. Den mäktige kan vara stark, våldsam, rik och så vidare.
   Rättvist? Det handlar inte om det. Det handlar om hur vi har utvecklats och blivit biologiskt och varför dessa personer ses som de attraktiva.

   • Mr Snuggle skriver:

    Precis så. Bland björnar, lejon m.m, om en hane dödar en annan hane, väljer dennes hona sen oftast ”vinnaren” istället. Då han visade sig ”starkare” genom att döda hennes förre partner. Vilket troligen är varför så många kvinnor dras till grovt kriminella våldsmän också. ”Alfahannar”. Men varför ska man tycka synd om dem sen när det inte var lika kul? Och än mindre betala för skyddsboenden. Som man bäddat får man ligga…Sen brukar man ju även säga att det är moralen som skiljer människan från djur. Men djur gör ju aldrig något av ren elakhet i alla fall, bara instinkt. Det gör däremot människor hela tiden.

    Sen kan man ju fråga sig om detta även präglar folk som är gay…Om de också omedvetet väljer efter samma kriterier. Då homosexualitet ju är ytterst sällsynt inom djurvärlden. Och heller inte fyller något biologiskt syfte, för att främja artens fortlevnad.

   • bergersjo skriver:

    Nej, jag tror inte människor är annorlunda än andra djur vad gäller elakhet. Om elakhet finns bland människor finns den garanterat även bland fler djur. Och tvärtom, det människor gör beror oftast inte på sådant utan just på instinkt.

 2. Mr Snuggle skriver:

  Var det i den som Reine Brynolfssons karaktär eldar upp Gävlebocken? 🙂 I så fall har jag sett den. Uttrycket hade jag däremot aldrig hört förut.

 3. Mr Snuggle skriver:

  Eller natural selection…

  Man hade bara behövt vara hårdare och elakare för att klara sig genom livet mycket bättre. Hela den pennalismfyllda skoltiden och allt. Där de absolut värsta killarna även fick tjejer först. Och de snälla blev hånade och skrattade åt.

  Inte för att det hade attraherat några bra personer i vilket fall, eller gjorde det.

 4. Mr Snuggle skriver:

  En annan grej jag funderat på är om majoriteten av djur upplever njutning vid fortplantning såsom människor, eller om det bara görs av ren instinkt? I vissa fall dödar honan hanen direkt efter att det genomförts…(Någon insekt.) Vilket borde uppmuntra alla hanar där att istället göra allt för att SLIPPA det. 😀 Min kompis sa att det gjorts studier på detta och att man bl.a. dokumenterat onani bland apor, m.m. Vilket ju då skulle bevisa att det, åtminstone bland vissa djur, ändå är lustfyllt. Även att det dokumenterats homosexualitet bland djur. Som ju då går emot den vanligen främsta instinkten bland de flesta djur att bevara artens fortlevnad.

  Nej, det är inte mycket som skiljer människor och djur åt när allt kommer kring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s