Energikrisen- skapad av kärnkraftshatare och globalister

Den pågående energikrisen beror på flera orsaker: Putins krig i Ukraina. Nedstängningen av de svenska kärnkraftverken. Nedstängningen av de tyska kärnkraftverken. Eller för att ta det lite tydligare: Vi sitter i den här skiten på grund av kärnkraftshatare och globalister.

Självaste kommunistledaren Nooshi Dadgostar verkar underligt nog vara en av de politiker som i detta fallet insett att vi måste ta hand om Sverige först. Hon vill ha ”Sverigepriser” på el: lägre pris i Sverige och högre exportpris. Det är ytterst märkligt att inte varenda politiker här i Sverige insett att det är så det måste vara.

När ska de begripa hur skadligt EU är för Sverige? Vi behöver lämna den hydran omedelbart. Energikrisen är bara ett av många exempel på den saken!

Sverige först. Den el vi skapar i Sverige ska användas i Sverige om det finns möjlighet- först därefter exporteras, och till helt andra priser. Det borde vara en självklarhet för var och en.

Naturligtvis behöver vi också dra igång ny kärnkraft i landet, men det är en sak som kommer att ta längre tid än det skulle ta att helt enkelt fatta politiska beslut om att Sverige är viktigare än EU.

Vårt land är viktigast för oss- alla som inte anser det, är i själva verket rena landsförrädarna.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s