”Vad är det för stolle som tigger pengar för att framföra sina åsikter?”

Av och till dyker frågan upp. Det finns människor som irriterar sig på ”swishhoror” som ”tigger pengar” för att framföra sina åsikter. Men numera är det beteendet så utbrett, så enligt min åsikt är det inget underligt över det längre.

Jag tänkte dock förklara min syn på saken lite närmare!

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Om Sven Bergersjö eller företaget, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till ”Vad är det för stolle som tigger pengar för att framföra sina åsikter?”

 1. G skriver:

  Hallå hallå!. Länge (för länge) sedan sist jag besökte dig. Hoppas allt är o.k. med sig, här är det inte värre än vanligt 😉 Som du säkert noterat så verkar många journalister och diverse proffstyckare tycka att L fått igenom näst intill inget alls i Tidöavtalet och undrar varför L öht gick med på avtalet då det är så lite L-politik med där. Men det vet ju folk som kan något om L-frågor och vad partiet propagerat för inte direkt stämmer. En användare på twitter postade ett kort klipp med herr Oscarsson från Nyhetsmorgon där han enkelt visar och förklarar att han inte alls håller med kritikerna som säger att L inte fick med sig någon L-politik, utan de fick med sig en hel del av sina frågor. Bra att det finns politikkommentatorer som inte följer strömmen likt en död fisk utan yttrar sin egen analys, detta efter att han läst igenom de 60-tal sidorna som avtalet består av, undrar hur många journalister som gjort det innan de gav sin analys, troligen inte många. Se klippet:

  Den som inte är helt nyvaken inser säkert att ”kritiken” mot L bottnar i att partiet gått med på att fixa till migrationspolitiken och många av dess allvarliga samhällskonsekvenser, vilket de s.k ”liberala” kritikerna ser som sin värsta mardröm då detta inte är ”liberalt” i deras ögon.

  • bergersjo skriver:

   Folkpartiet har alldeles för stor makt. De borde inte ens sitta i riksdagen (sitter bara där på grund av stödröster), ännu mindre då i regeringen. Vad de främst fick igenom var att komma in i regeringen och hålla Sverigedemokraterna utanför. De är det nya Miljöpartiet och kommer sabotera allting under denna mandatperiod.
   Vad gäller deras politik, så är ju själva grejen att det inte finns någon. Hälften av dem är centern och andra hälften moderater.

  • G skriver:

   Från kvällens Agenda…

   ”Från oppositionen hade också Socialdemokraternas nya gruppledare i riskdagen, Lena Hallengren, och hennes dito i Centerpartiet, Daniel Bäckström, bjudits in.

   När Hallengren fick frågan om hon tror att ”Tidöavtalet” kommer att innebära ett paradigmskifte för svensk migrationspolitik svarade hon:

   – Det är så klart det vi kommer få när Jimmie Åkesson håller i trådarna för Ulf Kristerssons marionettregering. Det är helt uppenbart.

   Enligt Daniel Bäckström innebär avtalet att Sverige sätts i en väldigt konservativ och nationalistisk riktning.

   – Det är inte alls i närheten av en liberal politik. Att man från Liberalernas sida släpper igenom det här har jag väldigt svårt att förstå, sa han.”
   https://www.expressen.se/nyheter/val-2022/hallengrens-kanga-marionettregering/

   Så den liberala politik som detta lilla 5%-parti får igenom är inte nog utan 5%-partiet borde fått ännu mer att säga till om! Nä. Då får de nog ta och växa till sig först.

   ”Lena Hallengren, gruppledare för S, säger att hennes parti kommer lägga fram motförslag som är ett alternativ till högerpartiernas gemensamma politik.

   – Jimmie Åkesson sa tidigare i programmet att de har fått igenom i princip all sin migrationspolitik. Då blir frågan till er övriga: Hur kunde det bli såhär?”

   Det blev såhär bland annat pga Hallengrens egna partis förda politik under senaste 8 åren.

  • Mr Snaggle skriver:

   Kul att du är tillbaka, G!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s