Riksdag och Regering islamiserar Sverige

Regeringen utreder (det är ju deras favoritsysselsättning) om de kan använda ordningslagen för att tvinga fram ett avslut på koranbränningarna. Socialdemokraterna vill använda sin egen favoritlag hets mot folkgrupp till samma sak, något som vore ännu galnare. Båda verkar tävla i vem som duktigast kan springa islamisternas ärenden.

Sverigedemokraterna är de enda i Riksdagen som fortfarande anser att koranbränningar ska vara lagligt i vårt land- men Åkesson kan aldrig avstå från att påpeka att han själv minsann tycker det är tölpaktigt och antiintellektuellt att bränna böcker, och nu har han dessutom sagt att om man bränner koraner ska man inte vara med i hans parti.

Orsaken till varför politikerna går allt snabbare i sitt jobb med islamiseringen av Sverige, ska vara sommarens koranbränningar av den irakiske Salwan Momika, då han stått och viftat med den svenska flaggan och sagt att han är sverigedemokrat. Hans beteenden är minst sagt märkliga och skulle kunna bero på flera olika saker.

Det finns mycket att prata om här. Men det viktigaste är väl frågan: Hur långt ska politikerna kunna gå i sin islamisering av vårt land innan de åtalas för landssvek? Landsförräderi? Trolöshet vid förhandling med främmande makt?

Och när ska Åkesson börja ta upp de självklarheterna i debatter?

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar