Fler små Alexar till Sverige?

Det är många i den så kallade alternativhögern som gillar Alexander Bard skarpt, har jag märkt. Jag har aldrig riktigt kommit på varför, men likväl… Han är precis lika mycket av en Annie Lööf 2.0 som Alice Teodorescu Måwe, åtminstone vad gäller migrationspolitiken.

Och ska man vara ärlig: Migrationspolitiken är ju faktiskt hela pudelns kärna, inte sant? Förutom EU, kanske. Bard säger sig vara nationalist, men vill trots det inte lämna EU, tvärtom tycker han att fler länder borde gå med i den vederstyggelsen till federationsmakt.

Det här är saker han sagt i flera intervjuer och senast i youtubekanalen Riks härom veckan. Men det verkar konstigt nog inte som alternativhögern bryr sig.

Hallå! Gillar ni Bard? Isåfall borde ni också gilla Teodorescu Måwe!

Visst, hon är väl lite mer av en finborgare med pärlhalsband, som fnyser åt bondlurkiga Sverigedemokraterna, medan Bard ofta skryter om att han älskar sexarbetare, varit en sådan själv och även tycker knark och Sara Skyttedal är ”skojigt”.

Men vad gäller själva politiken– iallafall den viktigaste- så är de båda helt överens.

Är du?

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar