Stefan Löfven fick sparken- vad händer nu?

Äntligen hände det vi så länge längtat efter och hoppats på: Den första statsministern i en feministisk regering fick sparken, och skrivs in i historieböckerna som en värdelös statsminister för en värdelös regering med en värdelös politik.

Och Stefan Löfven ställde sig vid mikrofonen och brummade tjurigt något barnsligt om att han alltid kommer att se till landets bästa…

Vänta lite nu, Herr före-detta-Statsminister! Kan du aldrig vara ärlig? Du har aldrig sett till Sveriges bästa. Din politik visar detta klart och tydligt. Din fokus har alltid legat på att få sitta vid makten, vad det än inneburit för vårt land. Du och din feministiska regering har på grund av detta dragit Sverige ännu djupare ner i den avgrund som Regeringen Reinfeldt grävde.

Det tråkiga nu är att trots det fina som skett, dröjer det nog ändå inte länge innan Löfven åter igen är tillbaka vid rodret med ett hånfullt flin på läpparna och samma skadefulla politik för landet. Här förklarar jag varför:

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s