Smutsiga poliser i Sverige och Mexiko…

Skattefinansierade SVT:s program Uppdrag Granskning har gjort ett program om korrupta poliser på andra sidan Atlanten, närmare bestämt i Mexiko, som jobbar extra åt drogkartellen med att ”söka upp personer som inte längre kommer att vara med oss i jordelivet”.

Skrämmande uppgifter, att poliser arbetar för kriminella organisationer. Fullt så smutsiga är svenska poliser förhoppningsvis inte- ännu.

Det betyder dock inte att korruptionen inte i rasande takt sprider sig inom den svenska poliskåren- främst politiskt. Vi har sett en polis sätta sig på knä framför upploppsdrivare ur BLM, lyfta den rasistiska texten ”white silence is violence”, gråta och krama om folk ur kravallerna- för att efteråt hyllas av socialdemokratiska inrikesministern Mikael Damberg för sitt politiska snedsteg. Vi har sett en polis hata och hetsa mot Israel, vita män och Sverigedemokraterna och efteråt gråta i media när han kritiserats. Vi har sett polismakten helt öppet nyttja skattepengar till att bjuda kriminella på pizza.

Vi är inte på samma våningsplan som Mexiko. Men fortsätter vi på den här stigen, då hamnar vi där.

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s