Sverige- svensk stat, eller kalifat?

Ja, allt jag säger här skulle absolut ha betraktats som väldigt invandrarfientligt för bara några år sedan, och tokvänstern ser det säkert fortfarande på det viset. Även jag själv, som tidigare varit för helt öppna gränser, hade säkert sett det så. Jag var visserligen inte för öppna gränser på grund av att jag var någon vänsterglobalist som tyckte att alla skulle komma till Sverige för annars var vi rasister, utan snarare för att jag var klassiskt liberal, eller libertarian som det kallas numera. Jag tyckte att alla hade samma rätt att flytta vart fan de ville- dock ansåg jag inte att detta skulle backas upp av något statligt bidragssystem. Folk skulle helt enkelt få stå för sina egna behov. Så om gränserna varit öppna så som jag då tyckte de borde varit, hade det naturligtvis inte kommit någon invandrarvåg till Sverige.

Nu har jag dock ändrat åsikt och menar att gränserna måste stängas- av flera orsaker. Kulturkrockarna. Den ökande brottsligheten. Islamiseringen. Förändringen av ett en gång väldigt rikt land till ett uland. Om vi ska lyckas bevara något överhuvudtaget av det Sverige vi vuxit upp i, då måste vi sätta ett stopp för den politik som ligger till grund för all denna skada.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Sverige- svensk stat, eller kalifat?

 1. Mr Snaggle skriver:

  Å, allt ordnar sig när vi har fått vår första kvinnliga statsminister ska du se! Det är ju männen som är felet med allt, så vi behöver en mer feministisk politik och kvinnligt styre. Det kommer ta hand om gängkriminaliteten, gruppvåldtäkterna, hedersvåldet, rånen, överfallen, bilbränderna, stenkastningen på polis och ambulans, etc, etc…

  Det har gått för långt och finns inget att bevara längre. Även om brottsnivån fortsätter på samma nivå som nu och inte eskalerar, är det ändå ett misslyckande.

  • bergersjo skriver:

   Tydligen är ”Magda” inte ens folkvald. Hon är handplockad som minister till regeringen vad jag förstått. Så som Bolibompaministern blev på sin tid.

 2. G skriver:

  Ja lite så här är det utan tvekan. Och apropå just hur mycket/lite hjälp en invandrare får i ett land avgör just vart denne ”vill”. Vilket jag skrev i min kommentar under incels-inlägget ang det som Nobels Litteraturpristagare säger om just invandring från A till B . Var vänlig, bemötande och öppen, resten fixar sig automagiskt, ungefär. Jo, det har vi ju märkt, inte.

 3. G skriver:

  ”Åkesson ökar pressen på M: ”Vi ska vara likvärdiga i ett regeringssamarbete”

  SD-ledaren Jimmie Åkesson ökar trycket på Moderaterna att släppa in partiet i en regering. Han understryker att SD:s stöd kommer att kosta.
  ..[..]..
  Hur ska ni kunna profilera er om era förslag inte längre skiljer sig så mycket från vad flera andra partier föreslår?

  – Jag tror att väljarna ser oss som garanten i de här frågorna. Det är vi som har tvingat fram de andra partiernas svängning och det är vi som är garanten för att det inte svänger tillbaka. Så länge vi växer och tar deras väljare så kommer de att tvingas att vara kvar i den positionen som de är i i dag. Väljarna förstår den kopplingen.

  De senaste åren har ni bland annat föreslagit asylprocess i tredje land, sätta in militär i förorten, indraget medborgarskap och negativt invandringsnetto – hur långt är du beredd att flytta gränsen för svensk invandringspolitik?

  – Det ser annorlunda ut i dag jämfört med för tio år sedan. Då pratade vi om att vi behövde ha en invandring på nordiska nivåer. I dag är det alldeles för generöst, vi behöver gå betydligt längre.

  – Verkligheten tvingar oss att flytta positionerna. Sverige är i dag fullt. Vi har inte plats för fler asylansökande eller kvotflyktingar under överskådlig tid.

  Du ska ut på något som ni kallar för demokratiturné i veckan som kommer, hur ser du på att både C och S utmålar er som ett hot mot den liberala demokratin?

  – Jag har svårt att ta det på allvar. De bygger skamlöst debatten på argument som är skilda från verkligheten.

  Vad menar du när du säger att liberalismen är er huvudfiende?

  – Liberalismen och socialismen ser nationen som det största hotet mot förverkligandet av de utopiska samhällena som de strävar efter. Men är det någonstans som det finns en garant för demokratin så är det i nationen. Nationalstaten är själva grunden för att Sverige och vår del av världen har kunnat demokratiseras. Demokrati förutsätter sammanhållning och ett socialt kapital och det har man i nationalstater med grundläggande gemensam identitet. Det är det som vänsterliberalerna eller nyliberalerna i C vill slå sönder. Vi är ett hot mot deras samhälle men vi är inte ett hot mot demokratin.”
  https://web.archive.org/web/20211008175235/https://www.dn.se/sverige/akesson-okar-pressen-pa-m-vi-ska-vara-likvardiga-i-ett-regeringssamarbete/

  • bergersjo skriver:

   Asylprocess i tredje land, sätta in militär i förorten, indraget medborgarskap och negativt invandringsnetto- alldeles UTMÄRKTA och rentav självklara förslag tycker jag! Och de kommer väl inom några år, om inte invandringen hunnit vara för snabb innan dess så här finns väljare som röstar emot för att Sverige SKA islamiseras totalt. I hela sjuklövern är ju islamisterna väletablerade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s