Sverigedemokraternas dunka-dunka

Okej, inför årets val har Sverigedemokraternas ungdomsgrupp Ungsvenskarna gjort en propagandalåt som ligger på youtube. Himla medryckande och så. Dock tänkte jag genast på en sak när jag såg den, som jag bara måste analysera.

Men bara här.

Detta blir alltså första gången på väldigt, väldigt länge som jag inte vloggar, utan bloggar…

Musikvideon består alltså av att tjejerna sitter i en bil och skrattar och är glada och lyssnar på sin låt, för att fram mot slutet av sången springa ut i en sjö (eller kanske i havet) och bada och skvätta vatten på varandra. Enklare blir det ju egentligen inte?

Det märkliga är bara, att de badar helt påklädda. De har inte badkläder på sig.

Om det varit på 80-talet, skulle de varit topless. Om det varit på 70-talet, skulle de mycket väl ha kunnat vara helt nakna.

Nu var de istället helt påklädda.

Det hade inte förvånat mig, om propagandalåten hade gjorts av Partiet Nyans eller för den delen av något av sjuklöver-partierna (speciellt inte från de rödgröna)- de vill inte stöta sig med sin nya väljarskara bland islamisterna.

Men herregud alltså, Sverigedemokraterna? Detta förvånade mig. Det förvånade mig ganska mycket!

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Sverigedemokraternas dunka-dunka

 1. Mr Snaggle skriver:

  Som barn brukade jag ibland bada med en T-shirt på i badkaret, då det kändes roligt när den smet runt kring kroppen när den var våt… Kanske tyckte de lika? 😀

  Men skämtåsido. Det var ju ganska märkligt, ja.

  • bergersjo skriver:

   Eftersom de inte är proffsdansöser, skådisar eller sångerskor utan bara Ungsvenskar så tror jag att det är nåt så enkelt som att de känner sig lite pryda och inte vill klä av sig inför väljarna. Men ändå liksom. De har SÄKERT badkläder när de badar i verkligheten, oavsett hur många som ser dem.

 2. Mr Snaggle skriver:

  Det är ju unga tjejer, de är alltid så kroppsmedvetna… Men som sagt: troligen badar de i badkläder IRL. So what´s the difference?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s