Därför fortsätter Arga Andersson backa upp Jamal ”Hamas” El-Haj

Under onsdagens partiledardebatt drog Arga Andersson på sig en offerkofta av rang för att dra en lans för sin favoritriksdagsledamot Jamal El-Haj, då statsministern med goda poänger belyst dennes besök på Palestinakonferensen i våras.

Som gråterska har sossarnas drottning stora färdigheter, men här hoppade en groda ur hennes mun som nog kommer att göda sig lika gott på internet som hennes gamla dravel om att kärnkraft är för dyrt: Hon kallade El-Haj för ”Jamal Hamas”. Ett perfekt exempel på en äkta freudiansk felsägning!

Många känner säkert en stor förundran över varför sossarna fortfarande är ett så stort parti, men orsaken till detta är helt enkelt för att både de själva och den främmande makt de slöt kontrakt med på 90-talet än idag fortsätter sitt samarbete.

Sossarna har gått för långt in på vägen till Helvetet för att kunna vända om. Snart är de helt och hållet ett muslimskt parti med genomröstat och öppet mål från partistämma, nedtecknat i partiboken, att göra Sverige till ett muslimskt kalifat med sharialagar.

Det är därför ”Jamal Hamas” fortfarande inte har sparkats ut från sossarna och heller aldrig kommer att riskera det. Troligare är att han snart kommer att bli deras nye partiledare.

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar