Med stöd av Sverigedemokraterna

Nu efter många år vill politikerna äntligen dumpa TV-licensen. Det är bra! Men: Istället för att låta SVT finansieras av sponsorer och reklam, eller betalas av sina användare, så är planen att plundra skattebetalarna ytterligare. Det är inte bra. Inte bra alls.

Skatten är ett tvång, ett rov, ett statligt rån av medborgarna. Det är ändå försvarbart när det handlar om uppbyggnad och underhåll av samhället och dess struktur, som exempelvis vård, omsorg, trafik, polis och försvar.

Men det är en stor skillnad på sådant och på annat skattefinansierat som kultur, monarki, religion och propaganda. Där rör det sig nämligen om enskilda intressen. Och Public Service är tyvärr minst lika subjektiv och vinklad som övrig media. SVT har en oerhört grov och extremt vänsterfeministisk agenda som nu kommer att betalas av dina och mina skattepengar.

Ett av de politiska partier som backar upp den här planen är Sverigedemokraterna. Det är en intressant sak, eftersom det finns många partier- närmare bestämt framförallt Vänsterpartiet, Miljöpartiet, Socialdemokraterna, Centern och Folkpartiet– som mycket tydligt och rakt gång på gång gått ut med att de absolut inte vill styra och ställa med stöd av Sverigedemokraterna.

Allra tydligast med detta har antagligen Centerns partiledare Annie Lööf varit, alltså hon som hellre skulle äta upp sin högersko än vara stödhjul åt sossarna.

Men detta är ju bra då. För det betyder ju att inget av dessa partier kan dela Sverigedemokraternas åsikt om skattefinansiering av Public Service. Med deras logik vore det ju rentav rasistiskt att stödja Sverigedemokraternas syn på något. Och rasistiskt vill ju inget parti riskera att uppträda som.

En sak som är viktig nu är att alla journalister trycker upp en mikrofon i ansiktet på varenda politiker ur 7-klövern och frågar om och om igen när det ska beslutas om den här saken:

”Kommer ni att ta stöd av Sverigedemokraterna? Va, va, vaaa? Kommer ni det?”

Sådär som de har gjort i ungefär fem år med den så kallade Alliansens partiledare, och framförallt då Moderaternas. Så får alla politiker berätta ifall de vill ha Sverigedemokraternas stöd eller inte.

Nej, den här unkna, bruna, rasistiska och sverigedemokratiska planen att finansiera SVT:s politiska propaganda genom skattemedel bör genast tryckas ner i det stinkande avloppsrör den kröp upp ur. Sådan skit hör hemma i Nordkorea, Turkiet, Sovjet och Nazityskland, inte i Sverige.    

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s